reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Kiedyś mówiło się ze paracetamol bezpieczny w ciazy
Teraz się od tego odchodzi niestety
Jak mus to mus ale ostrożnie z tym
Nie wzielam, zasnęłam i dzisiaj jakby lepiej. Cudów nie ma ale w miarę chociaż chodzę.

Co do snów to u mnie dzisiaj masakra. Zaczęłam
Krwawić, jestem w szpitalu mówię co i jak a oni do mnie, ze takiego koloru krwi nie ma 😱 ze to mój wymysł. Wiec ja w ryk tłumacze ze są różne kolory, a oni dalej ze skoro u mnie taki kolor to żadnej ciąży nie ma i mam jechać do domu. Pojechałam w domu dalej krwawię. Ale w sumie sama sobie myśle „niebieska krew jakim cudem”. 😱😱😱 co za głupoty.

reklama
Mam tak samo, od dwoch dni zadnych objawow. Lekko boli mnie brzuch jak na okres wieczorem. Poza tym piersi przestaly mnie boleć, są dosc miękkie nie jak wczesniej... dodatkowo mineły mi mdłosci, rano zjadlam normanie sniadanie...
Przepłakałm dzisiaj pół nocy, bo jak dotknęłam piersi to w ogole mnie nie bolały... Mąż mnie pocieszał, że jak tak schizuje i płacze to na pewno jestem w ciąży... Wizyta w piątek. Bedzie wtedy rowno 8tydz. W 6 tyg był tylko zarodek...
Mnie na kilka dni też opuściły mdłości i snułam czarny scenariusz ,ale dziś wróciły więc to chyba tak jest raz lepiej raz gorzej. Głowa do góry [emoji8]

Bosh dziewczyny Was nadrobić z czytaniem... Gratuluję udanych wizyt 🤗
Ja Sylwester pod kocykiem z piccolo 🤣🤣 pewnie zasnę przed 24 🙈
Ja mam wizytę 8 stycznia i też się cykam, zwłaszcza, że wyczułam guzka z lewej strony brzucha pod żebrami, tak jakby coś na jelitach.. Nie mam pojęcia co to, boję się strasznie i mam nadzieję, że to nic złego, ale panikuję. Czekam więc na wizytę jak na szpilkach, a wcześniej nie da rady, bo ginek przerwę świąteczno-noworoczną ma...

Mam tak samo, od dwoch dni zadnych objawow. Lekko boli mnie brzuch jak na okres wieczorem. Poza tym piersi przestaly mnie boleć, są dosc miękkie nie jak wczesniej... dodatkowo mineły mi mdłosci, rano zjadlam normanie sniadanie...
Przepłakałm dzisiaj pół nocy, bo jak dotknęłam piersi to w ogole mnie nie bolały... Mąż mnie pocieszał, że jak tak schizuje i płacze to na pewno jestem w ciąży... Wizyta w piątek. Bedzie wtedy rowno 8tydz. W 6 tyg był tylko zarodek...

Nie stresuj się!
Dziewczyny nie raz pisały, ze objawy raz są raz mijają lub słabną. Nawet lekarze potwierdzają, ze czasem tak może być i ze to nie jest żaden powód do zmartwień dopóki nie ma plamienia i bólu podbrzusza.
Moje cycki tez dzisiaj postanowiły odpuścić :)
Ale nie mogą dopadać nas czarne myśli :)

Kochana nie stresuj się bedzie wszystko super zobaczysz [emoji3526] mnie też przestał boleć brzuch ale ja tak mam 2 dni boli 2 nie i tak na zmianę a póki co jest wszystko ok [emoji16]
Chciała bym by tylko rano mnie mdlilo :(
4dni do wizyty.. Cykor poziom powyżej normy. Od 2 dni brak boleści brzucha.....

Gratuluję [emoji3590] ciśnienie ja u lekarza mam zawsze wysokie, a w domu niskie [emoji6]
Kochane a tak poza tym jestem po wizycie [emoji846] ciśnienie wysokie,dostałam zadanko od doktorka kupić ciśnieniomierz , 3 razy dziennie mierzyć i zapisywać bo chyba przez te nerwy na wizycie mi tak skakało [emoji1787] serduszko bije,nawet udało się nam posłuchać [emoji846] coś cudownego,taka malutka istotka a już ja kocham nad życie [emoji7]

Nie stresuj się!
Dziewczyny nie raz pisały, ze objawy raz są raz mijają lub słabną. Nawet lekarze potwierdzają, ze czasem tak może być i ze to nie jest żaden powód do zmartwień dopóki nie ma plamienia i bólu podbrzusza.
Moje cycki tez dzisiaj postanowiły odpuścić :)
Ale nie mogą dopadać nas czarne myśli :)
Dziekuje ❤️ Dziewczyny pisza o wymiotach, mama tez mi mowi, ze ona toalety nie opuszczała.. a ja nic. Troche mi niedobrze czasami i tyle... boje sie ze to wina hormonów, moze cos jest nie tak.
Poza tym wczoraj zjadlam paczke chipsow i przez to tez mialam wyrzuty sumienia 🐷🐷

reklama
Dziekuje ❤ Dziewczyny pisza o wymiotach, mama tez mi mowi, ze ona toalety nie opuszczała.. a ja nic. Troche mi niedobrze czasami i tyle... boje sie ze to wina hormonów, moze cos jest nie tak.
Poza tym wczoraj zjadlam paczke chipsow i przez to tez mialam wyrzuty sumienia 🐷🐷
Hmm i to jest niepotrzebne nakręcanie się. To współczuje mamie ze nie opuszczała toalety a Ty się ciesz ze nie wymiotujesz. Już nie raz pisałam U mnie dwie ciąże - zero mdłości i wymiotów. Tylko brak @ był objawem ciąży a później brzuch.

Do góry