reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Kochane a tak poza tym jestem po wizycie 🙂 ciśnienie wysokie,dostałam zadanko od doktorka kupić ciśnieniomierz , 3 razy dziennie mierzyć i zapisywać bo chyba przez te nerwy na wizycie mi tak skakało 🤣 serduszko bije,nawet udało się nam posłuchać 🙂 coś cudownego,taka malutka istotka a już ja kocham nad życie 😍

Witam dziewczyny.
Ja mialam kiepska noc bo corka postanowila wygonic ojca i ze mna spac.. spala pol nicy na mnie co sie prZesunelam to ona za mna 😂 jak dzisiaj do 22 dotrwam to bedzie cud.
Wieczorem piersi mi sie wrazliwe zeobily na dotyk, w staniku niezle.

Bylam rano szybko po swiezutki chlebek i weszlam do kaufa po pare bzdurek.. miedzy rybami a miesem zrobilo mi sie tak niedobrze ze nie wiedzialam gdzie rzygac😅 wstrzymalam oddech i pędem miedzy jajka 🤭
I tak do teraz czuje dziwne uczucie w brzuchu bleeeee
Ja xhyba za dlugo z goscmi nie posiedze. Najchwtniej caly dzien bym przelezala pod kocykiem. Opona mi sie na brzuchu zrobila 😂 czas dokupic legginsy.

Ja rano robiłam wyniki morfologia,HIV,D3,glukoza przeciwciala I jakieś tam weneryczne.
W czwartek wizyta i chyba jak większość z Nas mam stracha, bo na pierwszej wizycie serduszka nie bylo jeszcze.
Zakupy ogarnięte,smażę pieczarki do przekąsek z ciasta francuskiego [emoji16]
Wieczór przed TV z psami [emoji41]
i tu na forum [emoji39]
Meżol niestety ma służbę, także nie nastawialam się i tak na żadne balety.

Witam dziewczyny.
Ja mialam kiepska noc bo corka postanowila wygonic ojca i ze mna spac.. spala pol nicy na mnie co sie prZesunelam to ona za mna [emoji23] jak dzisiaj do 22 dotrwam to bedzie cud.
Wieczorem piersi mi sie wrazliwe zeobily na dotyk, w staniku niezle.

Bylam rano szybko po swiezutki chlebek i weszlam do kaufa po pare bzdurek.. miedzy rybami a miesem zrobilo mi sie tak niedobrze ze nie wiedzialam gdzie rzygac[emoji28] wstrzymalam oddech i pędem miedzy jajka [emoji2960]
I tak do teraz czuje dziwne uczucie w brzuchu bleeeee
Ja xhyba za dlugo z goscmi nie posiedze. Najchwtniej caly dzien bym przelezala pod kocykiem. Opona mi sie na brzuchu zrobila [emoji23] czas dokupic legginsy.
Ja przed świętami w kauflandzie przechodząc koło wanny z karpiami miałam podobnie [emoji39]

reklama
Chciała bym by tylko rano mnie mdlilo :(
4dni do wizyty.. Cykor poziom powyżej normy. Od 2 dni brak boleści brzucha.....
Mam tak samo, od dwoch dni zadnych objawow. Lekko boli mnie brzuch jak na okres wieczorem. Poza tym piersi przestaly mnie boleć, są dosc miękkie nie jak wczesniej... dodatkowo mineły mi mdłosci, rano zjadlam normanie sniadanie...
Przepłakałm dzisiaj pół nocy, bo jak dotknęłam piersi to w ogole mnie nie bolały... Mąż mnie pocieszał, że jak tak schizuje i płacze to na pewno jestem w ciąży... Wizyta w piątek. Bedzie wtedy rowno 8tydz. W 6 tyg był tylko zarodek...

Do góry