reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Siostry! Gratuluję wyników i trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Wysyłam Wam tyle dobrej energii ile jestem w stanie wycisnąć ze swej wątłej piersi, łapcie, przyda się ‼️
Nie wierzę sama, ale wzięłam się ostro za sprzątanie i zostało mi naprawdę niewiele, jest szansa że dzisiaj się wyrobię. Dobrze że mam małe mieszkanie, tylko pisiont cztery metry 😅 bo niedługo spod zwierzęcych włosów nie byłoby widać podłogi 😐 pies idzie 27 grudnia do fryzjera, trudno, będzie chodził po dworzu w swoim kubraku🤷‍♀️😎

Dziewczyny, ja tez wczoraj sprzątałam. Myślałam, że duch wyzione... bolaly mnie nogi od chodzenia góra-dół... uda jak z kamieni... Dodatkowo na dole krzyza nad tylkiem mnie łupie i w pacheinach... Czytalam, ze na poczatku ciązy biodra się tozszerzają i organizm przyzwyczaja sie do nowej roli.. masakra jak mi sie rozejdą 😂😂

Dzisiaj od rana jak to ja się cieszyłam, ze dobrze się czuje... byłam w południe w toalecie i na papierze leciuteńko różowa, może brązowa wydzielina. A tak naprawdę to teraz się zastanawiam czy była bardziej żółto różowa... już sama nie wiem :/
Oczywiście się zestresowałam, bo 4 mce temu poronienie
To była pojedyncza sytuacja
Ale teraz jestem na spacerze z psem i tak mnie brzuch nawala, nieco poniżej pepka, aż wchodzi ten ból na plecy [emoji20]
Zawsze tak miałam jak był problem z....”2”... bo ból okresowy to na pewno nie jest.
Brzuch wzięty jakby miał zaraz wybuchnąć. Czy to możliwe żeby na samym początku ciąży działy się takie rzeczy?

reklama
A który to tydzień? Może owu jednak była później? A ostatnia beta na jakim poziomie? Zarodek to chyba powyzej 10.000?
Z OM wychodzi 6t5d ale ja miałam owulacje jakieś 5/6 dni później wiec albo 5t6d albo równy 6tc.
Będę robiłam tylko jeden raz, przyrostu nie sprawdzałam. Za dwa tygodnie kolejne usg. Nie chciałam wcześniej! Może to dziwne ale chce poczekać te dwa tygodnie, oczywiście jak nic się nie wydarzy wcześniej! Tak to prosto do szpitala.
Lekarka mówiła żeby się nie martwić, ze jeszcze wszystko się może zdaRzyc. A wiecie co? Ja kur...połowy nie rozumiałam :( ja chyba po polsku bym nie rozumiała jakby ktoś do mnie mówił. Języka w gębie mi zabrakło. Także czekam dalej. Chce się teraz zająć dziećmi, świetami. Co ma być to będzie.

Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki!!

Do góry