reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Witaj kasiula34 😉
Ja się odzywiam w miarę zdrowo ale wcale nie dlatego, że mam jakąś silną wolę tylko nie ciągnie mnie obecnie za bardzo do słodyczy, chipsów czy fast foodow. Za to przed ciążą a i owszem, dużo takich rzeczy potrafiłam wciągnąć.

Kupiłam sobie krokiety,byłam taka głodna i wydawało mi się że zjem ich z 3 😂 niestety,wszedł tylko 1 na samą myśl że miałabym zjeść drugiego,stawało w gardle 😂

Witam wszystkich, przed chwilą zrobiłam test i po prostu nie wierzę [emoji44] ostatnia @ 11 listopada, spóźniała mi już się 3 dni ale i tak gdzieś z tyłu głowy miałam, że to nie ciąża, a tu dwie kreski. Jestem podenerwowana a zarazem cały czas się uśmiecham. To moja pierwsza ciąża [emoji3] z objawów to mam ból piersi i czasami podbrzusze zaboli [emoji6]
IMG_20191209_125507267.jpeg

Widzę ze dużo z Was 3 listopada miało ostatnią @. Ja tez. Ale owu miałam koło 19 dc. Dzisiaj wyraźniejszy test zdecydowanie. Nadal podchodzę do tego z dystansem, wręcz wypieram ciąże i w głowie mam (po poprzednich biochemicznych), ze lada dzień będzie „okres”. Czekam cierpliwie.

@Aggs napisałam wiadomość prywatną

Ale się rozpisałyście dziołchy 😁 ja nie wytrzymałam i poszłam zrobić dziś betę, kolejną zrobię w środę, bo w sobotę mam zrobić wyniki ofc prywatnie i chce sprawdzić przed tym czy przyrasta ok. Jakoś po południu będę je miała. Poza tym dopadły mnie mdłości, ale to wtedy jak mam za duży odstęp między posiłkami. Już kilka razy biegłam w pracy do toalety, ale póki co fałszywy alarm 😉
Daj znać jak beta i który tydzień przy tym od razu;D

reklama
Do góry