U
użytkownik 195
Gość
Byłaś już u lekarza ?Prawie jak ja u mnie 5 listopad.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłaś już u lekarza ?Prawie jak ja u mnie 5 listopad.
Tak. Druga wizyta w środęByłaś już u lekarza ?
U mnie ostatnia @ 2 listopadaOstatnia miesiączka 3 listopada , to wychodzi jakoś 5t +1d
Ja raczej odżywiam się zdrowo, choć nie ukrywam że przez męża zjemy w tygodniu zawsze coś z fast - foodów, wody tez pije dużo, akurat nie mam z tym problemówDziewczęta, czekam na wizytę u endokrynologa, ma pół godziny opóźnienia a ja zaraz zwymiotuję. Czy Wy odżywiacie się zdrowo? Ja niestety za cholerę, na myśl o węglach złożonych jest mi jeszcze bardziej niedobrze, a w kręgu moich kulinarnych zainteresowań pozostaje śledź, ogórki kiszone, ziemniaki z mizerią i tosty z masłem. Koniecznie z masłem. Nie wiem sama co mam robić, z jednej strony chleb i pyry, a z drugiej inaczej nie będę nic jadła. Przytyłam niecały kg, tak czy siak bym na zimę przytyła, teraz przy wzroście 168 ważę 64kg, ciutkę za dużo
Mam podobnie.. zmaczy dziś, aż takiego złego dnia nie mam ale są fatalne i nie mam oporów, żeby to zostawić..Ja mam dzisiaj tak zly dzien w pracy ze bez wahania zostawie to wszystko w pizdziec..