Iwkar
Fanka BB :)
Ale super!! Gratulacje!Witam się wieczornie. Byłam ja se dzisiaj na usg, a tam 12.5x12x11.6mm i bijące serduszko ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super!! Gratulacje!Witam się wieczornie. Byłam ja se dzisiaj na usg, a tam 12.5x12x11.6mm i bijące serduszko ❤
Ja tez poniedziałek, ale mysle ze u mnie na serduszki jeszcze za wczesnie ;/Ja mam wizytę w poniedziałek , ciekawa jestem czy już będzie serduszko
A z @ też taki wiek ciazy Ci wychodził?No jednak na koniec lipca z usg ciąża ma 6t3d
Z @ wyszedł dokładnie 6t wczoraj. To ma trzy dni rozjazdu po crl, trochę nie rozumiemA z @ też taki wiek ciazy Ci wychodził?
Ważne,że wszystko jest w porządkuZ @ wyszedł dokładnie 6t wczoraj. To ma trzy dni rozjazdu po crl, trochę nie rozumiem
Wygląda na to, że jest ok. Szalone to uczucie, zobaczyć fasolkę na monitorze i usłyszeć bicie serca. Płakałam jak głupia termin jednak lipcowy ale nie wyganiajcie mnie co?Ważne,że wszystko jest w porządku
A w życiu,nie wypuścimy Cię, Nasza lipcowa mamuśkoWygląda na to, że jest ok. Szalone to uczucie, zobaczyć fasolkę na monitorze i usłyszeć bicie serca. Płakałam jak głupia termin jednak lipcowy ale nie wyganiajcie mnie co?
Dzięki! Tak się tutaj już rozgościłam czas wystartować do obowiązków, tzn wyjść z moim psem zaczepno-obronnym, a pada chyba i za oknem paskudnie jak.. no trochę jednak jak w listopadzieA w życiu,nie wypuścimy Cię, Nasza lipcowa mamuśko ❤
Jasne, że musisz z Nami zostać;DWygląda na to, że jest ok. Szalone to uczucie, zobaczyć fasolkę na monitorze i usłyszeć bicie serca. Płakałam jak głupia termin jednak lipcowy ale nie wyganiajcie mnie co?