reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Hej dziewczyny! I ja się nieśmiało witam[emoji4]. Wczoraj test pozytywny, dziś idę jeszcze na betę. 7 grudnia wizyta u lekarza. Termin wychodzi na 7 sierpnia. W domu mam synka 2,5 roku. Jestem z Krakowa, może któraś mamusia również?
Pozdrawiam Was i życzę nuuudnej ciąży! [emoji4]
Hej hej;d super wiadomości! Daj znac jak beta;) U mnie termin 8 sierpnia, ale na razie z aplikacji;d

@GabrielaNowak85 ja w obu ciazach bylam w 6tc i bylo juz widoc dobrze umiejscowiony pecherzyk, najwyzej serduszko zobaczysz nastepnym razem ale chociaz rozwiejesz swoje obawy, warto isc :*

Cześć i czołem!

Wróciłam juz do Polski, nadrobiłam wszystkie wpisy na forum.. Jak dobrze, że jesteście. Zrobiłam dzisiaj parę badań i beta wyszła 1250 :D progesteron w środku normy, morfologia idealna - chyba nigdy nie miałam tak, że żaden parametr nie był gdzieś poza normą. 17.12 mam wizytę u ginka i strasznie się boje.
Macie też tak, że bolą was piersi? Ja nie mogę ich nawet dotknąć. Powiększyły sie przynajmniej o 1.5 rozmiaru, ale ból jest przeogromny. :rofl2: wracając z delegacji dużo spędziłam na lotniskach... I wiecie co robilam? Oglądałam wózki:o chyba mam jakieś zboczenie na tym punkcie jak faceci na punkcie samochodów.

Matea ja jestem ze Śląska, więc odległościowo tragedii nie ma :) na kawe zapraszam.

Apropo kawy, kupiłam dziś w rossmanie taką dla kobiet w ciąży. Jako że jestem kawoholikiem, ciężko było mi z niej zrezygnować. Jestem teraz na kawo-głodzie. Chyba czas jej spróbować

Gorąco Was ściskam!

Cześć i czołem!

Wróciłam juz do Polski, nadrobiłam wszystkie wpisy na forum.. Jak dobrze, że jesteście. Zrobiłam dzisiaj parę badań i beta wyszła 1250 :D progesteron w środku normy, morfologia idealna - chyba nigdy nie miałam tak, że żaden parametr nie był gdzieś poza normą. 17.12 mam wizytę u ginka i strasznie się boje.
Macie też tak, że bolą was piersi? Ja nie mogę ich nawet dotknąć. Powiększyły sie przynajmniej o 1.5 rozmiaru, ale ból jest przeogromny. :rofl2: wracając z delegacji dużo spędziłam na lotniskach... I wiecie co robilam? Oglądałam wózki:o chyba mam jakieś zboczenie na tym punkcie jak faceci na punkcie samochodów.

Matea ja jestem ze Śląska, więc odległościowo tragedii nie ma :) na kawe zapraszam.

Apropo kawy, kupiłam dziś w rossmanie taką dla kobiet w ciąży. Jako że jestem kawoholikiem, ciężko było mi z niej zrezygnować. Jestem teraz na kawo-głodzie. Chyba czas jej spróbować

Gorąco Was ściskam!
Ja tez ze Śląska 💪

Jest i beta: 1029 [emoji173]️ W sobotę kolejna i lekarz [emoji4] Chyba troszkę za wczesnie, ale może już coś będzie widać [emoji848] kolejny wolny termin był dopiero na 14 grudnia, ale z racji tego, że ostatnią ciąże miałam na dużej dawcę duphostanu plus heparyna zastrzyki i acard, wole isc za wcześnie niż za późno.

Witajcie, dołączam i Ja . Wczoraj zrobiłam test i dwie kreski,to moja pierwsza ciąża. 😉 Mam 24 lata ponad rok po ślubie. Mąż się bardzo cieszy,ja co chwile płacze , chyba ze strachu wszystko wydaje się takie nowe i nieznane 🙂 co do objawów to ciągle uczucie zimna jakbym miała gorączkę , dopiero pod kołdrą jest mi ciepło :D i kompletny brak apetytu chociaż sama nie wiem czy to troche nie przez emocje. Pozdrawiam 🙂

Witajcie, dołączam i Ja . Wczoraj zrobiłam test i dwie kreski,to moja pierwsza ciąża. 😉 Mam 24 lata ponad rok po ślubie. Mąż się bardzo cieszy,ja co chwile płacze , chyba ze strachu wszystko wydaje się takie nowe i nieznane 🙂 co do objawów to ciągle uczucie zimna jakbym miała gorączkę , dopiero pod kołdrą jest mi ciepło :D i kompletny brak apetytu chociaż sama nie wiem czy to troche nie przez emocje. Pozdrawiam 🙂
Witaj ☺️

reklama
A ja chyba mam lekkie mdlosci, nie wiem, czy nie za wczesnie na takie objawy, moze po prostu cos od zoladka a ja sobie ciazowe wmawiam. Dopiero zaczelam 5 tydzien, a mdlosci dopiero po 6 sie pojawiaja?

Do góry