Iwkar
Fanka BB :)
super!!! Pięknie gratuluje!!Więc kochane ja po wizycie jest zarodek 1.5mm i bijące serduszko ❤ teraz masa badań i wizyta 27 grudnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super!!! Pięknie gratuluje!!Więc kochane ja po wizycie jest zarodek 1.5mm i bijące serduszko ❤ teraz masa badań i wizyta 27 grudnia
Hej hej;d super wiadomości! Daj znac jak beta U mnie termin 8 sierpnia, ale na razie z aplikacji;dHej dziewczyny! I ja się nieśmiało witam[emoji4]. Wczoraj test pozytywny, dziś idę jeszcze na betę. 7 grudnia wizyta u lekarza. Termin wychodzi na 7 sierpnia. W domu mam synka 2,5 roku. Jestem z Krakowa, może któraś mamusia również?
Pozdrawiam Was i życzę nuuudnej ciąży! [emoji4]
@GabrielaNowak85 ja w obu ciazach bylam w 6tc i bylo juz widoc dobrze umiejscowiony pecherzyk, najwyzej serduszko zobaczysz nastepnym razem ale chociaz rozwiejesz swoje obawy, warto isc :*
[/QUOTE
Ja tez ze ŚląskaCześć i czołem!
Wróciłam juz do Polski, nadrobiłam wszystkie wpisy na forum.. Jak dobrze, że jesteście. Zrobiłam dzisiaj parę badań i beta wyszła 1250 progesteron w środku normy, morfologia idealna - chyba nigdy nie miałam tak, że żaden parametr nie był gdzieś poza normą. 17.12 mam wizytę u ginka i strasznie się boje.
Macie też tak, że bolą was piersi? Ja nie mogę ich nawet dotknąć. Powiększyły sie przynajmniej o 1.5 rozmiaru, ale ból jest przeogromny. wracając z delegacji dużo spędziłam na lotniskach... I wiecie co robilam? Oglądałam wózki chyba mam jakieś zboczenie na tym punkcie jak faceci na punkcie samochodów.
Matea ja jestem ze Śląska, więc odległościowo tragedii nie ma na kawe zapraszam.
Apropo kawy, kupiłam dziś w rossmanie taką dla kobiet w ciąży. Jako że jestem kawoholikiem, ciężko było mi z niej zrezygnować. Jestem teraz na kawo-głodzie. Chyba czas jej spróbować
Gorąco Was ściskam!
WitajWitajcie, dołączam i Ja . Wczoraj zrobiłam test i dwie kreski,to moja pierwsza ciąża. Mam 24 lata ponad rok po ślubie. Mąż się bardzo cieszy,ja co chwile płacze , chyba ze strachu wszystko wydaje się takie nowe i nieznane co do objawów to ciągle uczucie zimna jakbym miała gorączkę , dopiero pod kołdrą jest mi ciepło i kompletny brak apetytu chociaż sama nie wiem czy to troche nie przez emocje. Pozdrawiam