reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ale 6 tydzień skończony czy zaczęty? Bo to różnica 😉 jeśli zaczęty to powinien być pęcherzyk, nawet i zarodek, natomiast jeśli skończony to i serduszko zobaczysz 😉
Szósty startuje, a ja się bardzo martwię i boję ciąży pozamacicznej i dlatego mi zależało na tym, żeby nie czekać długo. Ale nie mieli innego terminu przez wizytą u gina to wzięłam ten 😞

reklama
Hej dziewczyny! I ja się nieśmiało witam[emoji4]. Wczoraj test pozytywny, dziś idę jeszcze na betę. 7 grudnia wizyta u lekarza. Termin wychodzi na 7 sierpnia. W domu mam synka 2,5 roku. Jestem z Krakowa, może któraś mamusia również?
Pozdrawiam Was i życzę nuuudnej ciąży! [emoji4]

Mam chwilę to chyba wypadałoby coś o sobie [emoji4]
Mam 39 lat, córka lat 15 i teraz mała 5-6 tyg fasolka.
Test zrobiony, wizyta u gina zaliczona 2.12
Zalecony femibion I badanie progesteronu (idealny)
0d miesiąca jestem na zwolnieniu (zerwane ACL) więc dużo odpoczywam i oswajam się z myślą o maleństwie [emoji6] , mdli mnie jak jestem głodna ,piersi jakby miały wybuchnąć ,troszkę brzuch pobolewa i węch bardziej wyostrzony.
Takze cały pakiecik .
Z racji wieku troszkę jestem spanikowana, ale wierzę , że wszystko będzie dobrze .

Mam chwilę to chyba wypadałoby coś o sobie [emoji4]
Mam 39 lat, córka lat 15 i teraz mała 5-6 tyg fasolka.
Test zrobiony, wizyta u gina zaliczona 2.12
Zalecony femibion I badanie progesteronu (idealny)
0d miesiąca jestem na zwolnieniu (zerwane ACL) więc dużo odpoczywam i oswajam się z myślą o maleństwie [emoji6] , mdli mnie jak jestem głodna ,piersi jakby miały wybuchnąć ,troszkę brzuch pobolewa i węch bardziej wyostrzony.
Takze cały pakiecik .
Z racji wieku troszkę jestem spanikowana, ale wierzę , że wszystko będzie dobrze .
Hej witaj 😉
Nie martw się wiekiem, moje koleżanki właśnie w tym wieku rodziły ostatnio i dzieciaczki zdrowe i duże 😀😀

reklama
Do góry