reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Chyba mam najwcześniej:) ale i tak nic nie wykarze bo będzie to gdzie 5 i pół tyg;/

Nie wiem czy mam się martwic brakiem objawów... ja nie ma żadnych mdłości, jem jak zawsze, kawa smakuje jak zawsze, wszytko jest jak zawsze...
Nie martw się brakiem objawów, mogą się pojawić ni z gruszki ni z pietruszki🧐 moja koleżanka z pracy dowiedziała się gdy zobaczyła wszystko na usg, nie miała żadnych objawów a do lekarza poszła bo okres jej się dwa miesiące spóźniał. Była w szoku kiedy dowiedziała się że jest w ciąży bo do głowy jej nie przyszło, że to możliwe, a wszystko zrzucała na fakt odstawienia antykoncepcji.

Boziu, siedzę w tej przychodni a koło mnie siedzi koleś który tak śmierdzi papierosami że zaraz go obrzygam. Sama jestem palacz, chociaż przed ciążą ciągnęłam iqosa, ale zapach papierosów doprowadza mnie do szału😐

Nie martw się brakiem objawów, mogą się pojawić ni z gruszki ni z pietruszki🧐 moja koleżanka z pracy dowiedziała się gdy zobaczyła wszystko na usg, nie miała żadnych objawów a do lekarza poszła bo okres jej się dwa miesiące spóźniał. Była w szoku kiedy dowiedziała się że jest w ciąży bo do głowy jej nie przyszło, że to możliwe, a wszystko zrzucała na fakt odstawienia antykoncepcji.

Boziu, siedzę w tej przychodni a koło mnie siedzi koleś który tak śmierdzi papierosami że zaraz go obrzygam. Sama jestem palacz, chociaż przed ciążą ciągnęłam iqosa, ale zapach papierosów doprowadza mnie do szału😐
Oby tak było, że brak objawów to nie jest jakiś zły znak;/ tak się martwię, a jeszcze się wczoraj naczytałam o trombofilii wrodzonej, że postanowiłam zrobić testy, w sumie jak najszybciej:(
Papierosy mnie odrzucają od zawsze nawet bez ciąży ten zapach mnie obrzydza..;/
Musisz się zakryć jakimś szalem żeby nie wąchać;)
A co robisz w przychodni? Betę?

Oby tak było, że brak objawów to nie jest jakiś zły znak;/ tak się martwię, a jeszcze się wczoraj naczytałam o trombofilii wrodzonej, że postanowiłam zrobić testy, w sumie jak najszybciej:(
Papierosy mnie odrzucają od zawsze nawet bez ciąży ten zapach mnie obrzydza..;/
Musisz się zakryć jakimś szalem żeby nie wąchać;)
A co robisz w przychodni? Betę?
A mnie też odrzucały mimo tego że sama paliłam. Nigdy w domu, jeszcze czego, żeby mi wszystko potem śmierdziało. Moja znajoma pali w domu a ma kota i kot też śmierdzi fajami. Biedny.
Muszę poczytać o tej trombofilii, chociaż ostatnio naczytałam się o cytomegalii i też sobie zrobiłam stres. A w przychodni jestem na krzywej cukru, już bety mam nie robić, zrobiłam trzy 🤔

Mnie od rana leciutko pobolewa brzuch, ale to chyba normalny objaw. Jeszcze mi się nie chce spać i mam nadzieję, że mnie nie dopadnie bo pasuje w pracy mieć świeży umysł 😉 zrobię dziś jeszcze tescik dla większej pewności 😁 chce wiedzieć że jest ok 😉 jakoś do tego 17 grudnia muszę dotrwac

reklama
A mnie też odrzucały mimo tego że sama paliłam. Nigdy w domu, jeszcze czego, żeby mi wszystko potem śmierdziało. Moja znajoma pali w domu a ma kota i kot też śmierdzi fajami. Biedny.
Muszę poczytać o tej trombofilii, chociaż ostatnio naczytałam się o cytomegalii i też sobie zrobiłam stres. A w przychodni jestem na krzywej cukru, już bety mam nie robić, zrobiłam trzy 🤔
Papierosy to zło, a faktycznie jak ktoś w domu pali to wszystko śmierdzi...
No ja tą trombofilia sie mega przestraszyłam,a myśle że mam predyzpozycje, a niestety powoduje ona wczesne (nawykowe) poronienia lub problemy z zagnieżdzeniem (a że miałam już biochemiczna) to obawiam się strasznie tego;/

Do góry