reklama
Ja dzisiaj byłam u lekarza prywatnie po raz pierwszy i niebo a ziemia w porównaniu z enelmedem. Wizyta trwała pewnie z tyle co wszystkie razem do tej pory razem wzięte I po raz pierwszy ktoś mnie o coś pytał w tej ciąży. ehhhh, głupia ja że tyle zwlekałam z pójściem do poleconego lekarza
I dołączam do grona dziewczyn na zwolnieniu, bo za wysokie ciśnienie mam.... ale chyba nie będę wybrzydzać w obecnej sytuacji.
Fajnie że już płeć znacie
I dołączam do grona dziewczyn na zwolnieniu, bo za wysokie ciśnienie mam.... ale chyba nie będę wybrzydzać w obecnej sytuacji.
Fajnie że już płeć znacie
a.szczypiorek
Fanka BB :)
O dziewczyny ale mialam sen super. Ze chodziłam po plaży i zbierałam drobniiaki znalezione przy brzegu do wiaderka a było tego peeeeelno. A potem zaczęłam iść plaża i co metr znajdowałam stowke albo dwie i tak w ciągu kilku minut mialam jux kilka tysięcy a potem śnił mi się Tusk na Woodstocku i wszystko zepsuł
a.szczypiorek
AndziulkaPol
Zaciekawiona BB
Hejo, ja mam upatrzony Jedo Tamel, ale z materiału, na lato nie decydowalabym sie na ekoskore, bo nie oddycha.
AndziulkaPol
Zaciekawiona BB
A wysłało mi się za szybko, dokończę, najlepiej materiał i ten model co napisałam wyżej ma w dachu okienko i w gondoli (zapinane i rozpinane).
a.szczypiorek
Fajne, i kółka też duzeA wysłało mi się za szybko, dokończę, najlepiej materiał i ten model co napisałam wyżej ma w dachu okienko i w gondoli (zapinane i rozpinane).
AndziulkaPol
Zaciekawiona BB
Do wyboru przy zamówieniu pompowane lub żelowe, ja osobiście wolę pompowaneFajne, i kółka też duze
Joanulka
Dzień dobry [emoji170]
Jak się dziś macie? Któraś wizytuje?
Mnie jeszcze przeziębienie meczy, cały czas ratuje się domowymi sposobami. Dziś na noc wjedzie czosnek- mąż mnie meczy żebym w końcu zjadł go trochę, ale czosnek na katar
Miłego dnia mamusie [emoji177][emoji170]
Jak się dziś macie? Któraś wizytuje?
Mnie jeszcze przeziębienie meczy, cały czas ratuje się domowymi sposobami. Dziś na noc wjedzie czosnek- mąż mnie meczy żebym w końcu zjadł go trochę, ale czosnek na katar
Miłego dnia mamusie [emoji177][emoji170]
reklama
Annallie
Taak, ta ekoskora to nie jest dobry pomysł. Ale wózek śliczny [emoji7]
Hejo, ja mam upatrzony Jedo Tamel, ale z materiału, na lato nie decydowalabym sie na ekoskore, bo nie oddycha.