reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Ja tez miałam wywoływany.
1- balonik na dobę.
2- oxy
Tylko Ja rodziłam ze znieczuleniem wiec tyle co poród był chyba mniej bolesny to później byłam słaba ... nie mogłam wstać itp.
Straciłam tez sporo krwi chociaż poród był szybki i bez komplikacji.
Dalej ciężko mi się wstaje ze względu na odgiętą kość ogonowa.
Na krześle tez nie siadam.
Ale dziewczyny wstawały chodziły itp ...
Każdy jest inny spodziewałam się bólu krocza itp ale kości ogonowej nigdy.

Ja tez miałam wywoływany.
1- balonik na dobę.
2- oxy
Tylko Ja rodziłam ze znieczuleniem wiec tyle co poród był chyba mniej bolesny to później byłam słaba ... nie mogłam wstać itp.
Straciłam tez sporo krwi chociaż poród był szybki i bez komplikacji.
Dalej ciężko mi się wstaje ze względu na odgiętą kość ogonowa.
Na krześle tez nie siadam.
Ale dziewczyny wstawały chodziły itp ...
Każdy jest inny spodziewałam się bólu krocza itp ale kości ogonowej nigdy.
No to właśnie widać jak jesteśmy różne...

Ja się modlę, by szyjka w końcu się skróciła bo moja taka długa, ze nawet o tym nie mysli [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Ja już od nie pamietnych czasów słyszę,, szyjka się trochę nam skrocila"... Nawet w 20 którymś tygodniu miałam rozwarcie :o ale jakoś zniknęło :o
I niby mam wewnątrz rozwarcie ale na zewnątrz nic :(.

Ja ostatnio jak byłam to tak jakoś dziwnie mnie podbrzusze bolało i miałam nadzieję, że usłyszę o tym rozwarciu, że ruszyło...
A na ktg było tylko delikatne skurcze jak on to nazwał,, napinanie"

reklama
Ja chodzę od miesiąca z rozwarciem max 1,5cm jak to określił gin, ale szyjka mi sie nie skraca - stanęła w połowie długości i dupa. Czeka na nie wiem co... [emoji849][emoji849][emoji849]

Do góry