Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Gratulacje!Witajcie Dziewczyny Miło mi będzie do Was dołączyć, termin mam na 25 sierpnia. Jestem już mama 13 letniej dziewczynki a teraz oczekuje synka Po kilku latach starań udało się
Gratuluję, im nas więcej tym weselnej [emoji4]Witajcie Dziewczyny Miło mi będzie do Was dołączyć, termin mam na 25 sierpnia. Jestem już mama 13 letniej dziewczynki a teraz oczekuje synka Po kilku latach starań udało się
Ja też mam termin na 25 sierpniaWitajcie Dziewczyny Miło mi będzie do Was dołączyć, termin mam na 25 sierpnia. Jestem już mama 13 letniej dziewczynki a teraz oczekuje synka Po kilku latach starań udało się
Ja powiedziałam jakoś na początku lutego. Stresowałam się bardzo, ale powiedziałam sobie - powiem i będę miała z głowy. No i wiedzą.Dziękuje Powoli się oswajam z tym, ze to chłopczyk.
No i muszę powiedzieć w pracy, a to będzie trudne. Stresuje mnie to bardzo. A wy już mówiliście?
Ja też nie i tesciu tez nie. Tak dla żartów i wyglupow to była wróżbaNie wierzę w żadne wróżby czy przesądy. Z całym szacunkiem, ale mamy XXI wiek...