reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Nie wiem jak przygotować się do glukozy ale poniżej zalecenia do przygotowania do obciążenia glukoza. Na stronie alab też są informacje.
IMG_20190106_112617.jpeg

reklama
Mnie dziś mocno zemdliło po chlebku z ziarenkami z twarożkiem. O matko! Myślałam, że popędzę do wc ale na szczęście obyło się bez przytulania toalety.

Mnie dziś mocno zemdliło po chlebku z ziarenkami z twarożkiem. O matko! Myślałam, że popędzę do wc ale na szczęście obyło się bez przytulania toalety.

Kochana ja tez pracuje w Mc Donalds i juz na pierwszej wizycie to byl 5t6dz bylo pytanie o l4 ale musialam do konca grudnia pracowac co bylo bardzo meczace i na wizycie 4.01 juz powiedzialam ze chce isc na l4 i bez problemu dostalam teraz odpoczywamy...

Paulina ja pracuje 5 lat, a jak powiedzialam o ciazy to zostalam potraktowana ..... brak słów, poprostu. Dluga historia.
Wiec to chyba zalezy od ludzi. Bo ty pracujac tak krótko, mozesz spotkac sie z pozytywniejszymi reakcjami niz ja.....

Hej :) Dziewczyny, które badacie cukier. Jakie macie wyniki? Ja dzisiaj sobie eksperymentalnie zmierzyłam (babcia męża ma glukometr) i było tak: na czczo 86, 1h po śniadaniu (3 naleśniki z twarożkiem waniliowym + szklanka soku NFC jabłko-banan) 117, 2 h po 118. W laboratorium robiłam tydzień temu i na czczo było 90,6, a poprzednim razem 92. Jak jest u Was? Mi ginekolog powiedziała, że dieta. Mało owoców, max do południa, zero słodyczy oczywiście. Krzywej nie muszę robić. Po 20 tyg.mam zrobić.

reklama
Hej :) Dziewczyny, które badacie cukier. Jakie macie wyniki? Ja dzisiaj sobie eksperymentalnie zmierzyłam (babcia męża ma glukometr) i było tak: na czczo 86, 1h po śniadaniu (3 naleśniki z twarożkiem waniliowym + szklanka soku NFC jabłko-banan) 117, 2 h po 118. W laboratorium robiłam tydzień temu i na czczo było 90,6, a poprzednim razem 92. Jak jest u Was? Mi ginekolog powiedziała, że dieta. Mało owoców, max do południa, zero słodyczy oczywiście. Krzywej nie muszę robić. Po 20 tyg.mam zrobić.

Hej. Jak na moje oko to cukier masz bardzo ładny :) ja mam na czczo takie ładny dopiero po insulinie... Twoje wyniki dla mnie nie do zdobycia bez lekow. Także super! ;)

Do góry