reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
To ja przy dwóch corkach jestem ciekawa jak się chowa chlopca [emoji4] choc maz tez mowi ze pewnie corka trzecia bedzie bo nie chce się rozczarować A bardzo by chciał syna
Też jestem ciekawa jakby to było z chłopcem, ale tak uwielbiam te moje córeczki [emoji23] dlatego nie mam szczególnych preferencji [emoji1787]

U mnie dziś mija miesiąc od zrobienia testu pozytywnego szok jak ten czas leci!!
Ja za to mam problemy ze spaniem, non stop bym spała, rano mi ciężko wstaje z łóżka a w ciągu dnia oczy mi się zamykają i nie daje rady ich utrzymać otwartych :/ spalabym dzień i noc!
Co do cery to ja nigdy nie miałam problemów i dalej nie mam to może faktycznie chłopak ale chinski kalendarz też tak wskazuje jeśli w niego wierzyć hehe
Właśnie sprawdzilam, u mnie też dziś mija miesiąc od testu i bety. Czas pędzi! Ja dziś zaliczyłam popołudniową drzemkę co mi się nigdy nie zdarza. A teraz skończyłam oglądać film i oczy mi się kleją, dobranoc!

Matka wariatka juz spokojna wczorajsza wizyta pomyslna serduszko bije pieknie babelek rosnie :tak::biggrin2: ale byloby za pieknie bo zaczyna bolec mnie gardlo jak sobie z tym poradzic? :-( :(
Same naturalne sposoby najlepiej :) herbatka z miodem i wygrzewanie się. Ewentualnie są te tabletki z linii leków dla kobiet w ciąży, ale mam wrażenie że średnio dają radę, trzeba sprawdzić na sobie :)
Ewentualnie do apteki i zapytać farmaceute co można w ciąży, ale o ile pamiętam to pewnie powie to samo.

reklama
Same naturalne sposoby najlepiej :) herbatka z miodem i wygrzewanie się. Ewentualnie są te tabletki z linii leków dla kobiet w ciąży, ale mam wrażenie że średnio dają radę, trzeba sprawdzić na sobie :)
Ewentualnie do apteki i zapytać farmaceute co można w ciąży, ale o ile pamiętam to pewnie powie to samo.

Albo woda ze solą i płukać.
Farmaceuci mogą doradzić, ale w przypadku kobiet w ciąży zawsze radzą najpierw skonsultować to z lekarzem. Niestety ciąża to stan specjalny i zwykle leki tutaj odpadają często.

Do góry