martini87
Fanka BB :)
Ok sprawdzę, dzięki:*Sprawdź bo bardzo możliwe że jestes dodana do tamtego czatu. Tylko pierwszy raz trzeba wejść przez przeglądarkę a nie aplikacje :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok sprawdzę, dzięki:*Sprawdź bo bardzo możliwe że jestes dodana do tamtego czatu. Tylko pierwszy raz trzeba wejść przez przeglądarkę a nie aplikacje :*
A patrzyłaś tak że nie wpisujesz nic tylko klikasz we wszystkie fora i przewijasz w dół i tam gdzie masz fora zamknięte masz też to nowe , zobacz stronę wcześniej@KatiNails sprawdziłam i jednak nie jestem dodana
Sprawdź dobrze kochana, bo na liście osob, które Oliwia dodała jesteś więc powinno ci działać nowe forum.@KatiNails sprawdziłam i jednak nie jestem dodana
No właśnie w ten sposób sprawdzałam. Sprobuje na innym sprzęcie, tylko hasła nie pamietamA patrzyłaś tak że nie wpisujesz nic tylko klikasz we wszystkie fora i przewijasz w dół i tam gdzie masz fora zamknięte masz też to nowe , zobacz stronę wcześniej
Moderator napisała że już tam jesteś dodanaNo właśnie w ten sposób sprawdzałam. Sprobuje na innym sprzęcie, tylko hasła nie pamietam
Wszyscy są na zamkniętym chyba dawno Cię tu nie byłoPuk puk
Hej Dziewczyny!
Co ja widzę, przeniosłyście się do grupy zamkniętej? Nie było mnie tu jakiś czas i wypadłam całkiem. Przygarniecie mnie?
U mnie intensywnie ostatnio ale zatęskniło mi się do Was a tu takie zmiany.