reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Tylko ja jestem taką złą matką, że sobie też ciągle coś kupuję? Ciuchy, kosmetyki itp [emoji23]
Padło słowo TEŻ a nie TYLKO więc jak na moje jesteś bardzo dobra matka :) matka też kobieta ;) ja też sobie co nieco kupuje :) W tamtym tyg kupiłam spodnie w pepco za 20zl i dwie pary butów za 70zl. Mnie tam pasuje ;) nie lubię dużo pieniędzy przeznaczać na siebie bo mniej szkoda mi wyrzucić i kupić nowe;)

Mój Leonsito coś ma senny dzień. Śpi. Je co 4godziny i mniej niż zwykle. Ciekawe co mu się pozmienialo. Pewnie ta pogoda to wkurza jak i mnie :)

Dzisiaj byłam z Laura u pediatry bo myślałam ze ma katarek, na szczęście nosek czysty ale wyszłyśmy ze skierowaniem do neurologa. Wydaje sie ze ma lekkie wzmożone napięcie, w domu zwracałam na to uwagę ale jakoś tłumaczyłam sobie ze przesadzam. Są tu mamy z takim problemem?

Co do zakupow, ja w ostatnim tygodniu 2 razy odwiedziłam galerie żeby sobie cos kupić, ale oczywiście sobie nie kupiłam tylko małej [emoji3]

Dzisiaj byłam z Laura u pediatry bo myślałam ze ma katarek, na szczęście nosek czysty ale wyszłyśmy ze skierowaniem do neurologa. Wydaje sie ze ma lekkie wzmożone napięcie, w domu zwracałam na to uwagę ale jakoś tłumaczyłam sobie ze przesadzam. Są tu mamy z takim problemem?

Co do zakupow, ja w ostatnim tygodniu 2 razy odwiedziłam galerie żeby sobie cos kupić, ale oczywiście sobie nie kupiłam tylko małej [emoji3]
U nas tez bylo podejrzenie wnm ale na szczęście wszystko ok :)

reklama
To ja jestem chyba zła matka bo Małemu mało co kupuję. Wychodzę z założenia ze i tak zaraz z tego wyrośnie a dużo ubranek dostaliśmy od znajomych. Wozek i matę tez dostaliśmy od znajomych. Jedynie bujaczek mu kupiłam ( z moja mama na pół bo u niej w domu jest). Wiadomo, przewijak, wanienka to tak. Ale jesteśmy w trakcie budowy wiec dlatego jestem ostrożna w wydatkach.

Do góry