Żabka2018
Fanka BB :)
Ja w najbliższym czasie też zamierzam zacząć aż się boje o swój budżet hahaTylko ja jestem taką złą matką, że sobie też ciągle coś kupuję? Ciuchy, kosmetyki itp [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w najbliższym czasie też zamierzam zacząć aż się boje o swój budżet hahaTylko ja jestem taką złą matką, że sobie też ciągle coś kupuję? Ciuchy, kosmetyki itp [emoji23]
Ja tez jestem zła w takim razie. Właśnie wracam z zakupow, kupiłam spodnie i kosmetyki) ostatnio koszule bo była promocja w wolczanceTylko ja jestem taką złą matką, że sobie też ciągle coś kupuję? Ciuchy, kosmetyki itp [emoji23]
Padło słowo TEŻ a nie TYLKO więc jak na moje jesteś bardzo dobra matka matka też kobieta ja też sobie co nieco kupuje W tamtym tyg kupiłam spodnie w pepco za 20zl i dwie pary butów za 70zl. Mnie tam pasuje nie lubię dużo pieniędzy przeznaczać na siebie bo mniej szkoda mi wyrzucić i kupić noweTylko ja jestem taką złą matką, że sobie też ciągle coś kupuję? Ciuchy, kosmetyki itp [emoji23]
A nie, muszę się poprawić- buty kupiłam ale to było jakieś 1.5 miesiąca temu więc juz zapomniałam i wczoraj zamówiłam szalik i rękawiczki na zimeTylko ja jestem taką złą matką, że sobie też ciągle coś kupuję? Ciuchy, kosmetyki itp [emoji23]
U nas tez bylo podejrzenie wnm ale na szczęście wszystko okDzisiaj byłam z Laura u pediatry bo myślałam ze ma katarek, na szczęście nosek czysty ale wyszłyśmy ze skierowaniem do neurologa. Wydaje sie ze ma lekkie wzmożone napięcie, w domu zwracałam na to uwagę ale jakoś tłumaczyłam sobie ze przesadzam. Są tu mamy z takim problemem?
Co do zakupow, ja w ostatnim tygodniu 2 razy odwiedziłam galerie żeby sobie cos kupić, ale oczywiście sobie nie kupiłam tylko małej [emoji3]
U nas tez bylo podejrzenie wnm ale na szczęście wszystko ok
Dałam pierwszy raz jak miała dwa tygodnie, do tej pory się nie nauczyłaHehehe , a od malutkiego dawałaś ? Czy dopiero teraz ?
Polubiła odciąganie? Czy płakała?Zobacz załącznik 911828
I nosek czysty