Vanilia120
Fanka BB :)
7-9 karmien po 60-110ml takze u mnie to roznie jest
Mój zjada od 70 ml do 130 ml co 2.5 - 3.5 godziny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7-9 karmien po 60-110ml takze u mnie to roznie jest
Moja zasnela 21,karmienie na spiku po 2 (nie wiem czy po zmianie) i pozniej o 7 sie przebudzila, ale bez karmienia zasnela dalej i karmilam przed 8Powodzenia dzisiaj wszystkim, którzy mają chrzciny ja zakładałam na początku pajace do spania, teraz ubieram body i półśpiochy, dla mnie praktyczniejsze tej nocy mały usnął po 23 i obudził się 3.30, później jakos po 5, i po 8 pogoda okropna u nas, aż nie chce się z domu wychodzić..a idziemy na 50tkę cioci i na obiad do teściów
Moja aventa nie chce.. caly czas mam lovi medicalDziewczyny jaką polecacie butelkę antykolkową? My na razie używamy avent natural, ale chciałam jeszcze jedną dokupić
Witam, ja miałam taką sytuację jak ty, byłam u gina i powiedział że przy karmieniu piersią to się zdarza bo są wahania hormonów a jak zaczęłam brać tabletki to jest ok.Dziewczyny, poradzcie. Jestem 2,5mies po porodzie i nadal zdaza mi się plamić leciutko raz na 10-12dni jedną wkładka brudna. Możliwe że tak długo. Nie jest to napewno okres, brzuch nie boli. I tu mam pytanie. Od jutra chciałam zacząć brać tabletki antykoncepcyjne dla kp i nie wiem czy mogę skoro mam te plemienia. Mogę brać jak myślicie?
Ja urodziłam 09.08 i dalej nie miałam normalnego okresu, miałam 2dni plamienie delikatne i tyle, tez sobie wkręcam ciąże. We wtorek wizyta u ginekologa, okaże sie [emoji33][emoji3]
Co do kombinezonów to w 5.10.15 są promocje
Heja my oprócz avent natural mamy butelkę z Lovi (położna twierdzi, że jest lepsza od tej avent i chyba ma rację, wolniej z niej mleko leci), choć jak dla mnie mała powinna jeszcze bardziej się męczyć przy jedzeniu, ale cycka nie odrzuca także nie jest źle (dokarmiam swoim mlekiem wieczorem )Dziewczyny jaką polecacie butelkę antykolkową? My na razie używamy avent natural, ale chciałam jeszcze jedną dokupić
Moja zasnela 21,karmienie na spiku po 2 (nie wiem czy po zmianie) i pozniej o 7 sie przebudzila, ale bez karmienia zasnela dalej i karmilam przed 8
To macie imprezki dzis i dzien bez gotowania
Zazwyczaj koło 700ml. Czasami koło 800. A Twoje?Do mam karmiących mm-ile Wasze dzieci wypijają tak mniej więcej ml na dobe?
Oj tam ,wyjdziesz i zaraz bedziesz w mieszkaniu u ciotkiHaha to najbardziej lubię, jak nie muszę gotować ale pogoda nie zachęca do wyjścia