G
gosc12
Gość
będę wymieniać bo chce białe meble. A kupiliśmy w grudniu i myślę co z tymi teraz zrobićMamy takie same meble chodzi mi o ta szafke że szklem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będę wymieniać bo chce białe meble. A kupiliśmy w grudniu i myślę co z tymi teraz zrobićMamy takie same meble chodzi mi o ta szafke że szklem
Mam nadzieje ze tak. Póki nie boli brzuszek to jest ok. Twoją z tego co kojarzę to nie boli. Mojego często pobolewal. Od paru dni odpukać spokój. Nie wiem czy to dlatego ze skończył te 3 miesiące czy wykluczenie alergenów, nie wiem. Ale sen ma już spokojniejszy i nie pręży się takCzyli w normie ?
Nie chciałabyś odkupić puszki nutramigenu bo mam nową i raczej nie wykorzystam ?Tak kupki sa takie wodniste i ziarenka male sa takie. Czasami moga tez pojawic sie nitki krwi. U nas tak bylo dlatego przeszlismy na nutramigen i kupy sa juz normalne. A moze nie pasuje jej te mleczko?
Jednego razu kupilam malej kaszke manne na mleku bez cukru.. juz na grudzien gdy zaczne jej po troszeczku podawac gluten.. moja starsza wyczaila i sie pyta czy moze sobie zrobic i zrobila sobie.. [emoji23] ale musiala sobie doslodzic bo wg niej nie bylo slodkie,wg mnie bylo normalne.. ona sie wychowala na tych zwyklych ryzowych slodkich niestety.. :/ no taki staruch 14-letni, a kaszki dla niemowlat jej sie zachcialo.. [emoji23] i teraz musi mi to zjesc wszystko, a ja kupic kolejna
Kupiłam i jednak sprzedaje, bo nam się nie przyda. W domu mała potrafi zająć się sobą albo śpi i je, albo nosimy na rękach, na dworze wózek jednak wygodniej, bo zanim ja to bym zawiązała na dwor na kurtkę to mała cała byłaby zgrzana i więcej zachodu dla mnie z tym niż pożytku [emoji28][emoji28]
jakby któraś była może zainteresowana to odsprzedam za 100 zł
Zobacz załącznik 911217Zobacz załącznik 911218Zobacz załącznik 911219ona ma ogólnie 4 m długości, a dokładnych wymiarów nie mam jak Ci podać, bo nie mam centymetra ani miarki żeby pomierzyć
Ale takie jest opis do niej na stronie
Nie mysl tak, duzo ludzi decyduje sie na pozne macierzynstwo moj brat ma 33 i tez jeszcze nie maja dzieciaczka u nas to byla wpadka co prawda ale udana i nie zaluje czasami gdy ma okres mam ochote ja przez okno wywalic [emoji23]Jesteś w moim wieku i już 14to letnia córkę jejku ja to mam jednak opóźnienie
A moze zapytaj pediatry co on o tym sadzi. U nas maly byl wlasnie nie spokojny i jak pil bebilon to zwracal, caly czas byly kupy wodniste i przeszlismy na nutramigen.No właśnie u nas prawdopodobieństwo alergii ale nie została potwierdzona. Po Pepti już ja tak brzuszek nie boli , normalnie się załatwia , czasem popłaczę popłaczę ale rzadko. Tylko ten śluz.
A kleik kiedy będziesz wprowadzać ? Ja chyba przed końcem listopada , jakoś za trzy tygodnieJednego razu kupilam malej kaszke manne na mleku bez cukru.. juz na grudzien gdy zaczne jej po troszeczku podawac gluten.. moja starsza wyczaila i sie pyta czy moze sobie zrobic i zrobila sobie.. [emoji23] ale musiala sobie doslodzic bo wg niej nie bylo slodkie,wg mnie bylo normalne.. ona sie wychowala na tych zwyklych ryzowych slodkich niestety.. :/ no taki staruch 14-letni, a kaszki dla niemowlat jej sie zachcialo.. [emoji23] i teraz musi mi to zjesc wszystko, a ja kupic kolejna