G
gosc12
Gość
U mnie pewnie było by podobnie. Ja małej z nikim nie zostawiam i jak by trzeba było wyjść bez dziecka to pewnie by był duży problem..Sam na sam pierwszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie pewnie było by podobnie. Ja małej z nikim nie zostawiam i jak by trzeba było wyjść bez dziecka to pewnie by był duży problem..Sam na sam pierwszy
Michasia tez ubranka i pieluchyFajne rzeczy dostałyście a w zasadzie to wasze dzieci dostały Kacper dostał tylko ubranka
Na mnie też się ludzie dziwnie patrza jak siądę na ławce i jeżdżę w te i spowrotem. Wczoraj w opiece musiałam coś podpisać i noga bujalam. Teraz tez Alicja sobie "śpi" , a ja muszę leżeć i jeździć , trochę odpoczynku ale za to jak ręce i nogi wycwicze [emoji23]Ja w sklepie nie mogę przystanąć na chwile przy polce bez jeżdżenia
Haha tez tak czasem robię noga jak już mnie rece bolą to Lena w domu bez bujania, ale w wózku czy w aucie to musiNa mnie też się ludzie dziwnie patrza jak siądę na ławce i jeżdżę w te i spowrotem. Wczoraj w opiece musiałam coś podpisać i noga bujalam. Teraz tez Alicja sobie "śpi" , a ja muszę leżeć i jeździć , trochę odpoczynku ale za to jak ręce i nogi wycwicze [emoji23]
Zobacz załącznik 911174
O rany o północy Ci zasypia ? Moja choćby cały dzień przespała to po kąpieli mleko , odkaldam ja i śpi. Tyle ,że w nocy się budzi co dwie/ trzy godziny. I pora 3/6 do dramat
Ale też w sumie w ciągu dnia praktycznie w ogóle nie śpim. Tyle co u mnie na rękach. Chciałabym żeby spała clannoc ciągiem [emoji173]️ albo w dzień chociaż z dwa razy po dwie godziny [emoji173]️
Klaudia jeśli dalej chcesz go oddać to ja chętnie [emoji39]Będzie któraś z Was zamawiała cos sobie z Allegro do 11.11 ? Mam do wykorzystania kupon na -10zl. Gdyby któraś był chętna to mogę oddać
Ja miałam w sumie dwie sukienki pierwsza miałam w kosciele, a później zmieniłam na druga, bo tamta jest z grubszego materiału i było mi strasznie goraco. A było wtedy 26 stopni na dworze
Zobacz załącznik 911114
Zobacz załącznik 911115
U nas gdy auto staje, a ona nie spi to muszę ruszać fotelikiem, a jak stoimy w korku to nawet jak spi, bo to za długo dla niej bez poruszania [emoji23] Oj ma ma, ustawia nas wszystkich po katach