E
Ewka34
Gość
FajnyKupiłam używany na olx Beaba. Fajnie się sprawdza. Można regulować wysokość i kat nachylenia. Łatwo się go przenosi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
FajnyKupiłam używany na olx Beaba. Fajnie się sprawdza. Można regulować wysokość i kat nachylenia. Łatwo się go przenosi
Ja szczepilam. Córcia miała brzydsze kupy, to ponoć normalne. Do 4 tyg po pierwszej dawce. Po drugiej już nie powinno być. Ja szczepie druga dawkaDziewczyny mam takie pytanie szczepiła któraś z Was Rotarixem na rotawirusa pytam ponieważ mam za parę dni termin na drugą dawkę i zastanawiam się czy iść ponieważ po pierwszej dawce mała miała ok 8 kupek dziennie przez prawie 3 tygodnie ze śluzem i strasznie mało jadła.Karmimy się Enfamil Comfort.
Ale nudy
Pozdrawiamy z Jagodzianką
Lalka !:*Ale nudy
Pozdrawiamy z Jagodzianką
Dziękuje,bardzo miło mi się zrobiłoAle bylas u nas dosc aktywna ,ja cie tam lubie
For long lashes można kupić już za 35 zł w supherpharmie, jeśli jest w promocji[emoji16]Popieram po robieniu rzęs albo robisz następne ciagle co te 3-4 tyg albo inwestujesz z 70 zł w zestaw regenerujący, bo on działa serio cuda. Siostra mojego Bartka używa długo i ma takie rzęsy jak marzenie, bez malowania długie i gęste. Już wiem co chce na Mikołaja dostac od mojego [emoji85]
Ja szczepiłam rotariixem. Nie wiem czy po nim, ale mój robi cały czas zielone kupki. Ilością się nie przejmuję, bo lepiej że są niż jakby miało ich nie być[emoji4]Dziewczyny mam takie pytanie szczepiła któraś z Was Rotarixem na rotawirusa pytam ponieważ mam za parę dni termin na drugą dawkę i zastanawiam się czy iść ponieważ po pierwszej dawce mała miała ok 8 kupek dziennie przez prawie 3 tygodnie ze śluzem i strasznie mało jadła.Karmimy się Enfamil Comfort.
Nie jest tak zle, w rozpisywaniu sie ale nie dorownasz Karolinie co nie? @miloscwczasachpopkultury :*
Tak. Najczęściej łapie mnie za głowę i chce pożrec mój nos, ciągnie mnie za włosy, albo łapie zabawkę przy lezaczku. A o dziwo gryzak muszę jej trzymać ja ;pJa szczepilam. Córcia miała brzydsze kupy, to ponoć normalne. Do 4 tyg po pierwszej dawce. Po drugiej już nie powinno być. Ja szczepie druga dawka
Mi Dziewczyny te brwi robiła koleżanką... za pół ceny...wtedy-350 zl więc jestem mega zadowolona szkoda ze kolezanka zakonczyla przygode z tym...i się przebranzowila... bo nie wiem gdzie iść na poprawkę...
Mam jeszcze do Was pytanie, czy Wasze dzieciaki już świadomie trzymają coś w raczkach? Albo same coś łapią co im dynda?
Jakby nie patrzeć wszystko może sobie wsadzić do oka
Tak najczesciej to sa moje palce ktore laduja w jej buzi no i kocyk oraz pieluche miętoli i takze laduja w jej buzi grzechotke tez trzyma ale nudzi ja teraz zamowilam inna ,zobaczymyJa szczepilam. Córcia miała brzydsze kupy, to ponoć normalne. Do 4 tyg po pierwszej dawce. Po drugiej już nie powinno być. Ja szczepie druga dawka
Mi Dziewczyny te brwi robiła koleżanką... za pół ceny...wtedy-350 zl więc jestem mega zadowolona szkoda ze kolezanka zakonczyla przygode z tym...i się przebranzowila... bo nie wiem gdzie iść na poprawkę...
Mam jeszcze do Was pytanie, czy Wasze dzieciaki już świadomie trzymają coś w raczkach? Albo same coś łapią co im dynda?