anulka1991
Fanka BB :)
Moj to tez 120 ml zje i potrafi juz za 2h byc glodny bo zazwyczaj co tyle karmie choc jak zaśnie to i nawet 3.5 Godz wytrzymaMojej nie syci :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj to tez 120 ml zje i potrafi juz za 2h byc glodny bo zazwyczaj co tyle karmie choc jak zaśnie to i nawet 3.5 Godz wytrzymaMojej nie syci :/
Ja w ciąży starałam się odżywiać zdrowo i też za dużo nie mogłam sobie pozwolić, bo zaraz zgaga Jak tylko urodziłam i opadły trochę emocje to normalnie masakra, taki żarłok mi się włączył, dlatego od paru dni ograniczyłam słodkie i tłuste, bo jak by tak dalej poszło to w końcu byłabym kwadratowa ale paluszki Beskidzkie z czekoladą dzisiaj byłyA ja chyba z 8 tych takich cukierków małych snickers i 4 kinderki i trochę czipsów [emoji16][emoji23][emoji23]
A później dla równowagi świeży chlebek fajny z lidla i sałatkę grecka zrobiłam na kolacyjkę nam [emoji5]
Ja też miałam w ciąży po wszystkim zgagę, na szczęście tylko w ciąży dlatego ograniczałam czekoladę ale za to lody musiały być. Efekty jedzenia tych lodów ciążą mi do dziś. Teraz staram się rzadko jeść słodycze, nawet nie mam takiego parcia na nie jak patrzę w lustroJa w ciąży starałam się odżywiać zdrowo i też za dużo nie mogłam sobie pozwolić bo zaraz zgaga jak tylko urodziłam i opadły troche emocje to normalnie masakra, taki żarłok mi się włączył dlatego od paru dni ograniczyłam słodkie i tłuste bo jak by tak dalej poszło to w końcu byłabym kwadratowa ale paluszki Beskidzkie z czekoladą dzisiaj były
Ja dużo nie przytyłam, pare kilo ale nawet dla lepszego samopoczucia muszę trochę ograniczyć ,,śmieciowe,, jedzenieJa też miałam w ciąży po wszystkim zgagę, na szczęście tylko w ciąży dlatego ograniczałam czekoladę ale za to lody musiały być. Efekty jedzenia tych lodów ciążą mi do dziś. Teraz staram się rzadko jeść słodycze, nawet nie mam takiego parcia na nie jak patrzę w lustro
U mnie całe 24kg [emoji79] na szczęście zostało jeszcze 8 do zwalczenia, nie poddaję się [emoji123]Ja dużo nie przytyłam, pare kilo ale nawet dla lepszego samopoczucia muszę trochę ograniczyć ,,śmieciowe,, jedzenie ja jak zjadłam obiad a po obiedzie ciasto to miałam zgagę murowaną ale na szczęście też tylko w ciąży
Ten pierwszy fajnyW ogóle to będziemy jutro zamawiać jakiś gryzak dla młodej żeby miała co brać do buzi i oślinać, bo już coraz więcej produkuje tej śliny i zjada całe piąstki [emoji28][emoji28]
Wybór padnie albo na taki albo ten drugi. Cenowo się różnią, ale obydwa bardzo polecane.
Chyba, że wy macie też już coś na oku i polecacie?
Akurat obywa są dostępne w smyku, a ja mam tam chyba z -10% na akcesoria, a na ciuchy -20% to od razu jakieś x 2 body z długim wezmę na 68 cm, bo tak to spodenek, bluzek i swetrów już pare ma, kombinezon na zimę już gotowy czeka [emoji16] a tym razem nie chce przegiąć z ilością ciuszków. Ewentualnie jeszcze pepco odwiedzę w poszukiwaniu szaliczka, bo na dworze już chłodno i pewnie nie wyjdę tylko z jedna rzeczą [emoji86][emoji85]
Zobacz załącznik 910537Zobacz załącznik 910538
Dziewczyny co Wy na to aby założyć grupę prywatną?? kontynucja tego poprostu co jest tutaj , nie że piszemy na dwoch tylko poprostu jedna , prywatna dla wszystkich sierpniowych mam bez wyjątku , te mamy z listy co mamy na osobnym wątku , mamy które się udzielają i te które są na liście a teraz się np nie udzielają to też dodamy z listy bo być może kiedyś będą chciały odezwać się czy cos i oczywiście nowa mama która wczoraj dołączyła też fajnie by było moim zdaniem , tak żadne inne fora nie wtryniały by się do nas nie czytały tego co piszemy nie oglądały naszych zdjęć zresztą wczoraj miałyście okazję poznać niektóre panie z innych forum
No jak tam uważacie ja mogę się tego podjąć założyć i wszystkie dodac bez wyjątku sierpniowe