karkula309
Fanka BB :)
Chryste [emoji16] ja mam używane ciuchy za darmo ale nawet za darmo nie chce tylu [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chryste [emoji16] ja mam używane ciuchy za darmo ale nawet za darmo nie chce tylu [emoji16]
Jakoś tam może wpływać na wątrobę czy coś. Na necie jest sporo informacji na ten temat Ja też tego używałam kilka dni, dopóki nie poczytałamSzkodliwy czyli jakie ma skutki uboczne ? ? Ja stosowałam u młodego i nic nie zauważyłam z wyjątkiem bardzo szybkiego leczenia odparzenia [emoji2]
Ale nie dawała tego z rosmana od początku, tylko jakieś inneJa zmienialam karolina malo co podawala mm i miala tylko te z rossmana
Tak i przeszla na to z rossmana ale to dawno dawno mala przyzwyczaila sie do cycusia i mleka z cycusia i nie chciala mm w ogole chyba ze cos pokićkalam @miloscwczasachpopkulturyAle nie dawała tego z rosmana od początku, tylko jakieś inne
A moja w dzień nawet godziny nie prześpi heh
A może nie pasuje jej to mm z rossmana? Bo chyba zmieniłaś ostatnio. A to wcześniejsze mm Ci piła normalnie
Moze byc.. albo mial taki humorNo i dziewczyny wczoraj 3 h darcia i usypiania jak męża nie było dzisiaj już śpi w łóżeczku, bez bujania. Może czuł że ojca nie ma w domu czy co...
Tak i przeszla na to z rossmana ale to dawno dawno mala przyzwyczaila sie do cycusia i mleka z cycusia i nie chciala mm w ogole chyba ze cos pokićkalam @miloscwczasachpopkultury