G
gosc12
Gość
Moja się straszne krzyczy przy ubieraniu. Cała klatka wie , że idziemy na spacer [emoji16] też chodzę już w butach, w kurtce i na szybko ja ubieram na zmianę z noszeniem i uspokajaniem..Dzięki kochana [emoji5] ale masakra z tym ubieraniem się na zewnątrz, mam już strategie i malutka na końcu ubieram żeby się nie denerwowała, bo wtedy po spacerze będzie. A ja zawsze pierwsza ubieram się i po mieszkani chodzę już cała ubrana żeby było łatwiej. Zimą to masakra będzie to wybieranie i szykowanie się na spacer xd
Torebka za 50 zł z sinsay, jeszcze pewnie będą teraz odkąd w ciąży chodziłam to polubiłam takie mniejsze torebki dużej już w ogóle nie używam.
Spodnie tez z sinsay za 50 zł także mistrz okazji [emoji5] i były różne odcienie tego niebieskiego w takiej cenei właśnie. A kurtkę to mam w sumie tą i druga taka dłuższa za pupę cieplutka ciemnozielona z kapturem i kupiłam tez za grosze, bo 130 zł i raczej na pare lat mi starczy. Teraz tyle wydatków będzie w grudniu, ze nawet nie chce myśleć o ciuchach, bo mam tyle że starczy mi. I tak ciagle w domu prawie siedzę xd Zobacz załącznik 910364