reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Powiem Wam że czasami mi się tak nie chce wstawać z rana do mojego dziecka, pewnie jak większości hehe. Ale jak podejdę do łóżeczka i dostaje ten szczerbaty uśmiech od ucha do ucha i zaraz macha raczkami i nóżkami i zaczyna do mnie gadać to odrazu dzień staje się fajniejszy. Jednak dziecko wszystko zmienia i uczy cierpliwości.
Ja uwielbiam jak rano się przebudzi i się uśmiecha. Widok normalnie nie do opisania i kiepska noc przestaje mieć znaczenie:D

Ostatnia edycja:
reklama
Jak wy macie fajnie z tymi faciorami. Ja muszę kupić sobie sama kwiaty chyba :( mój kochany ma mało do zarzucenia bo robi wszystko, myśli o wszystkim w domu itd ale gdzieś mu romantyzm się schował daleko :(
Nie tylko Twojemu:p ja ostatnio przysnelam przy karmieniu małej i śniło mi się,że mój był romantyczny...obudziłam się, patrzę na niego i mówię "aaa tylko mi się snilo":D słabo między nami dalej. Mijamy się, nie mamy kiedy spokojnie pogadać. I on i ja źle odbieramy wszystko prawie co do siebie mówimy... odnośnie dzieci, pracy, itd. Ciężki czas. Ale może będzie lepiej;)

Boziu ile my tutaj codziennie produkujemy postów [emoji1376][emoji847] wróciłam po 3 h a tu znowu nadrabiać trzeba :)

Ja rano ogarnelam mieszkanko, malutka teraz śpi a ja ściągam w końcu laktatorem mleczko i zobaczymy ile uzbieram przez te 20 minut. Po 4 minutach mam już z lewej 40 ml [emoji46][emoji46][emoji46] szok normalnie, bo laktatora nie używałam już ponad miesiąc, bo nie miałam kiedy i w sumie nie było potrzeby skoro kurczaczek mój nie chce butli tylko pierś. Ale Kasia mi podpowiedziała, że może cwaniara nie chce z butli sztucznego, bo swojego jej z butelki nie probowalam ściągać xd

Także jak skończę doić mleko to zbieramy się na spacerek, bo dziś ma już nie padać :) kurtki czapki i szaliki wyciągnięte to można się ciepło ubrać i ruszamy :)

reklama
Królewna moja ❤️️️
IMG_20181024_104327.jpg

Załączniki

• IMG_20181024_104327.jpg
    IMG_20181024_104327.jpg
    208,1 KB · Wyświetleń: 256
Do góry