reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej dziewczynki :) u nas pogoda kiepska, słonko wychodzi, ale strasznie wieje więc chyba nie pójdziemy dziś na spacer, wczoraj też nie byliśmy bo strasznie zimno było i padało..
Jak ktoś ma coś do zamówienia w aptece to dziś jest dzień darmowej dostawy w aptece gemini :D
O widzisz, ja wczoraj robiłam zamówienie. 10zl w plecy.

reklama
Na trudne odparzenia u mnie też szedł w ruch tormentiol. Był niezawodny. Wiem że z jakiegoś powodu ta maść jest uznawana za szkodliwą jednak mam nadzieję że używając jej dosłownie raz na pół roku krzywdy nie robiłam dzieciom. U leosia jeszcze nie stosowalam ale leży kupiona w razie w. Polecam ze swojej strony.

Mąż długo się opierał ale w końcu przeprosił. Nawet kwiecie dostałam:)

Przyznam że wczorajszy wieczór tutaj mnie niemile zaskoczył. Dorosłe baby A oskarżenia i obrażanie drugiej osoby totalnie bez klasy. Różne rzeczy można zrozumieć ale po co wpier....ć się w cudze wątki i to jeszcze w tak chamski sposób. Tak na marginesie drogie (nie) koleżanki... każda z nas się uczy macierzyństwa na nowo. Nawet te które mają więcej dzieci. Można wypowiedzieć własne zdanie, to oczywiste. Pamiętajcie jednak o tym że niedawno urodzilysmy, jeszcze hormony buzują. Takimi tekstami można osobie po drugiej stronie monitora wyrządzić po prostu krzywdę.

Witam serdecznie nowa mamę i zachęcam do częstych odwiedzin :)
Tzn nie widziakam ze jest uznawana za szkodliwa ta masc,i niby najakiej podstawie? Mysle ze raz na jakis czas nie zaszkodzi..ja wlasnie pije herbate odrobaczajaca zawiarajaca wrotycz,gdzie wrotycz jest juz uznaeany za rosline trujaca i jest zakaz sprzedazy jako herbata ;) a pije bo juz nie karmie piersia ;)
Super ze maz przeprosil ;)

Powiem Wam że czasami mi się tak nie chce wstawać z rana do mojego dziecka, pewnie jak większości hehe. Ale jak podejdę do łóżeczka i dostaje ten szczerbaty uśmiech od ucha do ucha i zaraz macha raczkami i nóżkami i zaczyna do mnie gadać to odrazu dzień staje się fajniejszy. Jednak dziecko wszystko zmienia i uczy cierpliwości.
Potwierdzam.

Moj mazul wrocil z apteki i przyniosl mi to.. bez okazji ❤ IMAG5959.jpg

Załączniki

• IMAG5959.jpg
    IMAG5959.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 114
Cały czas się zastanawiam czy iść na spacer...Chyba odpuszcze:( bo pizdzi jak na Uralu:/:/ wózek mi zwieje... A miałam starszakowi isc kupić kapcie...

Dziewczyny czy mogę już zetrzeć ziemniaki na placki,a smażyć koło 16? Nigdy nie robilam:D i nie wiem czy to może tyle stać.
Macie pomysły na jakieś obiady bez mięsa i bez nabiału?

reklama
Do góry