Żabka2018
Fanka BB :)
Dziękuję no tak fajnie sobie tu ,,żyjecie,, że nie mogłam się powstrzymaćHej fajnie , że się ujawnilas gratuluję córeczki
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję no tak fajnie sobie tu ,,żyjecie,, że nie mogłam się powstrzymaćHej fajnie , że się ujawnilas gratuluję córeczki
Jaki synek punktualny To dla nas 13tka szczęśliwa@Żabka2018 witaj[emoji4] ja też urodziłam 13.08. Michał wstrzelił się w punkt, bo taki miałam termin.
Skąd jesteś?
Witamy Miło, ze ktos tu nas jeszcze podczytuje w 'dobrej wierze'Witam wszystkie mamyTeż jestem mamą sierpniową, 13 sierpnia urodziłam córcię Maję i od czasu do czasu was podczytuje bo można się dowiedzieć ciekawych rzeczy Nie chcę się wam wtrącać w wasze rozmowy bo wy się już trochę znacie ale jak będę mogła czasami jakoś pomóc, coś podpowiedzieć to chętnie o ile moje dziecię mi pozwoli Nie zamierzam tu nikogo krytykować ani oceniać tym bardziej, że jestem nowa hihi Bardzo mi się podoba to, że tak się fajnie razem trzymacie i wspieracie pozdrawiam wszystkie mamy i wasze fajniutkie dzieciaczki
Więc żyj sobie z nami powiększamy wirtualna rodzinkęDziękuję no tak fajnie sobie tu ,, żyjecie ,, że nie mogłam się powstrzymać a tak wogóle to Cię podziwiam, że mimo młodego wieku tak świetnie sobie ze wszystkim radzisz, tak trzymaj
Mam tą samą matę co KatiNails, różową firmy Tiny Love i narazie super sie sprawdza, melodyjki, światełka i pełno zawieszek a do tego szeleszczące elementy także polecamZobacz załącznik 910266