reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej dziewczyny, my jutro mamy usg bioderek. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Mały zawsze śpi z nóżkami na żabkę to myślę , że bioderka będą w porządku. Dzisiaj w nocy mija 11 tyg. Moja mała kluska to prawdziwa gaduła, a jak się nad nim pochyle i mówię to pełna radość z konwersacji [emoji5] o jakie miny przy tym trzaska a jęzorem to tak w buźce miele we wszystkie strony i namacha się przy tym rączkami i nóżkami , że jak jest jest świeżo pod jedzeniu to zawsze mu się uleje. Ale Wasze pociechy na pewno tak samo robią bo to taki etap [emoji5]

Dzisiaj przyszły mi zamówione na allegro kombinezony na zimę. Każdy z przesyłką po 20 zł. Właśnie się piorą. Ten ecru będzie na chrzest i jakieś wyjazdy do rodziny a ten szaro błękitny na codzień. Opłaca się bardzo poszukać używki bo cena śmieszna , a nowe nawet u nas na rynku to ok stówki a w sklepach typu smyk to jeszcze droższe.
Zobacz załącznik 909976
Zobacz załącznik 909978

Super wdzianka :)

reklama
Hah to piąteczka, ja też taka poinformowana z tymi szczepieniami, idę 17 listopada na ponowne szczepienie, ale do końca na co to nie pamietam :/
Też nigdy nie wiedziałam no co idziemy szczepic jak szczepilam na NFZ. Teraz Izę szczepimy płatnymi to wiem na co bo pytałam o ceny. Szczepimy też meningokoki.

My 06.11 dopiero pierwsze szczepienie mamy ale u nas przez chorobę.
Moje starsze dzieci dostały dziś wielki karton, bawiły się nim cały wieczór: robili sobie w nim piknik, kolorowanki, bawili się w sklep. Przed spaniem pytają czy mogą w nim spać. Powiedziałam, że absolutnie nie ale mnie prosili. Młodszy w nim śpi, starszy jutro:) taka prosta rzecz a jaka frajda:)

O jak fajnie, to się nazywa dzieciństwo i normalne wychowywanie ;) żeby dzieci umiały bawić się najprostsza rzeczą i miec wyobraźnie, doceniaj drobnostki i czerpać frajdę nawet i z kartonu :)

Hej dziewczyny, my jutro mamy usg bioderek. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Mały zawsze śpi z nóżkami na żabkę to myślę , że bioderka będą w porządku. Dzisiaj w nocy mija 11 tyg. Moja mała kluska to prawdziwa gaduła, a jak się nad nim pochyle i mówię to pełna radość z konwersacji ☺ o jakie miny przy tym trzaska a jęzorem to tak w buźce miele we wszystkie strony i namacha się przy tym rączkami i nóżkami , że jak jest jest świeżo pod jedzeniu to zawsze mu się uleje. Ale Wasze pociechy na pewno tak samo robią bo to taki etap ☺

Dzisiaj przyszły mi zamówione na allegro kombinezony na zimę. Każdy z przesyłką po 20 zł. Właśnie się piorą. Ten ecru będzie na chrzest i jakieś wyjazdy do rodziny a ten szaro błękitny na codzień. Opłaca się bardzo poszukać używki bo cena śmieszna , a nowe nawet u nas na rynku to ok stówki a w sklepach typu smyk to jeszcze droższe.
Zobacz załącznik 909976
Zobacz załącznik 909978
Jakie fajne i za taką cenę :)

Nie nastawiaj się tak, bo dziecko też odczuwa dużo humory i nastroje nasze i też przejmuje niestety stres [emoji57] będzie dobrze. Ja tez się bałam jak każda z nas i stres lekki był, bo mieliśmy te na NFZ i to aż 4 wkłucia w uda, ale popłakała chwile i później spokój i zasnęła biedna wymęczona po tym.
Podziwiam.. Michałek przy jednym wkłuciu tak płakał, że myślałam, że zacznę płakać z nim☹ 4 wkłucia..Wow
Nawet dzisiaj mój maluszek przy pobieraniu krwi też płakał niemiłosiernie☹

Bo Ty szybko urodziłaś [emoji12] a @GorzkaPomarańcza, @madziula92 i ja jesteśmy z końca sierpnia i dopiero zaczynamy się szczepić [emoji6] swoją drogą mam ciary na samą myśl o tym co nas czeka i chce mi się płakać jak pomyśle o tym jak Mały będzie płakał[emoji37]
Mi się oczy zaszkliły ale wytrzymałam na pierwszej szczepionce, ciekawe jak będzie teraz :D

DPP_0071.JPG

My love...*_*

Załączniki

• DPP_0071.JPG
    DPP_0071.JPG
    1,8 MB · Wyświetleń: 344
reklama
Do góry