reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No to mega dużo zrobiłaś dziś :) ja też mam już od pewnego czasu tak, że wszystko robię wtedy gdy ona leży spokojnie z 15 min na łóżku albo w łóżeczku i patrzy się na karuzele to i nawet czasami pół godziny jest spokój i można robić wszystko :)

A jak uśnie na rękach, spróbuje po dłuższym czasie odłożyć delikatnie to cwania czuje, że nie ma mnie obok i się zaczyna wiercić i po robocie [emoji28]
Wczoraj wciągnęłam jej leżaczek z nią do łazienki i umylam szybko włosy [emoji46]Zobacz załącznik 909886
Ja bym musiała chyba zakupić leżaczek tylko taki żeby mała mnie widziała, bo ona towarzyska jest i długo sama nie poleży. Pospala może 10 minut, ale polozylam ja do łóżeczka, obstawiam zabawkami i między innymi swinka pluszowa byla. Ja sobie zaczepiała, gadała do niej, albo ciągnęła w swoją strone to miałam chwile spokoju żeby obiad zrobic :)

reklama
Malwinka robi takie śmieszne minki dziubki jak przyglada się na zabawki w lezaczku :D
IMG_20181021_184424.jpg

Załączniki

• IMG_20181021_184424.jpg
    IMG_20181021_184424.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 372
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry