reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ojoj coś widzę burzę na horyzoncie A naszym forum:D

Ja po wizycie u pediatry. Ten tłuszcz w kale oznacza niedojrzały układ trawienny. Mam dalej być na diecie bezmlecznej,włączyć kolzym. I czekać... Raz na jakiś czas mogę zjeść trochę masła, sera,twarifu:D także szarlotka na kruchym cieście w weekend bedzie:D

reklama
Ojoj coś widzę burzę na horyzoncie A naszym forum:D

Ja po wizycie u pediatry. Ten tłuszcz w kale oznacza niedojrzały układ trawienny. Mam dalej być na diecie bezmlecznej,włączyć kolzym. I czekać... Raz na jakiś czas mogę zjeść trochę masła, sera,twarifu:D także szarlotka na kruchym cieście w weekend bedzie:D
Nie szalej dziewczyno :D zarcik ;)

Karmie tylko piersią , ostatnio brzuch mnie bolał no i jak myślałam ... okres :( dzisiaj 19 wiec równo 3 msc po porodzie . Myślałam że na dluzej odpocznę od tego :sorry:
U mnie minęło miesiące w niedzielę i też chyba dziś dostałam tzn lekko podpaska brudna. Dziwne, bo też karmię tylko piersią. Po poprzednim porodzie dostałam po 10mies i myslalam, że teraz też tak będzie.

Bilet kosztuje 13 zł więc nie majątek. A może się uda oglądnąć a mamy napewno wyrozumiałe i nawet jak Młody zakwili to nic się nie stanie:) może spotkam jakieś fajne mamy:) jak będzie tragedia to wyjdę i już.
Też mamy zamiar iść z mężem i małą do kina. Słyszałam, że w multikinie są takie seanse.

reklama
Do góry