karmisz piersią więc okres możesz dostać nawet za kilka miesięcy. Ja dostałam po 10mies jak karmiłam syna.To chyba dobrze? Czy nie? Ja nadal nie miałam, a w sobotę minie 11 tydzień od porodu.
reklama
E
Ewka34
Gość
A dlaczego? I jak wyszlo?Powodzenia [emoji4] my jesteśmy już po badaniu słuchu... tylko nie to przesiewowe mieliśmy , tylko badanie Bera mieliśmy
zanka200389
Fanka BB :)
Ja tez tak robię i śpi dalej a czasami się już buntuje i czuwa ale zaraz znowu marudzi i ziewa i znowu nadaje się do spania.Moja w dzień też mało śpi a jak śpi to niespokojnie często się przebić ze. Nie mam patentu. Po prostu podchodzę do niej często, dam smoczek, pogłaskam.
G
gosc12
Gość
Można po trzech latach wyciągnąć.To super na pewno wielka ulga. Ja nie miałam, w ogóle w sumie nigdy nie brałam tabletek ani innej antykoncepcji, a po 1,5 roku od przytulanek niespodziewanie trafiliśmy w bingo hahah ale tez chciałabym się zabezpieczyć jakoś solidniej żeby wcześniej niż za 3 lata nie zajść. A są wkładki na 3 lata? [emoji16]
Ile taka wkładka kosztuje ? Jest bezpieczna ?
G
gosc12
Gość
To się kupuje w aptece i ginekolog zakłada ? Boli ? Czuć ja ?@Biedroneczka10 ja miałam wkładkę przez prawie 10 lat i bardzo polecam Mirene. Ja niedługo ponownie ja zakładam
Lustysia
Anulaa88
Bo Michał spędził po porodzie tydzień w szpitalu, dostał zakażenie. Przyjmował antybiotyki, w tym gentamecynę, która jest bardzo silna i może uszkodzić słuch. U nas podobno wszystko ok. Dzisiaj jadę z wynikami do audiologa [emoji4]A dlaczego? I jak wyszlo?
G
gosc12
Gość
Wychodzi ok 600zl na 5 lat. A jak się kupuje tabletki za 20zl co miesiąc. (Są i droższe) to wychodzi ponad 1000zl więc wkładka jednorazowo spory koszt ale wychodzi dużo taniejTe wkładki są max 5 lat ale ze koszt jest dosyć duży to jak się nie chce na 3-5 lat to się nie oplaca. Muszę poczytać jeszcze. Ja brałam tabletki i przed córka i przed synem ale dwu składnikowe i nie miałam żadnych objawów niepokojących. Teraz przy kp tylko jednoskładnikowe.
E
Ewka34
Gość
A to nie wiedzialam moja tez dostawala antybiotyk ale nie kazano nam badac sluchuBo Michał spędził po porodzie tydzień w szpitalu, dostał zakażenie. Przyjmował antybiotyki, w tym gentamecynę, która jest bardzo silna i może uszkodzić słuch. U nas podobno wszystko ok. Dzisiaj jadę z wynikami do audiologa [emoji4]
reklama
G
gosc12
Gość
Mam ustawione przypomnienie. Zadzwoni a ja akurat karmię i potem zapomnę :/Ustaw sobie przypomnienie w telefonie to będziesz pamiętał o braniu. Okno czasowe przy dwuskładnikowych jest duże także jak nie przekroczysz 12 h to jest ok. Ja brałam yasminelle i byłam bardzo zadowolona. Przy plastrach źle się czułam i miałam ciągle plamienia więc po 3 miesiącach zrezygnowałam.