cześć Zanko
u nas jednorazowo między 90 a 120ml
A jak przy nowym mleku? tzn wiem, że pewnie jeszcze mieszasz z poprzednim ale jakieś negatywne odczucia? czy raczej na plus?
Trzymam mocno,daj znać po wizycie.
ooo, jak miło
to trzymam kciuki, córeczka się marzy Wam kolejna czy teraz synio? Tzn, wiem, że najważniejsze by było zdrowe, ale jakieś marzenia w serduchu pewnie są
Moje nie
małżeńskie łóżko to moje królewstwo i meża. Są po prostu sfery w które nie wpuszczam dzieci... może to źle... Ale w sumie nie widzę by czuły się z tym jakoś odrzucone. Mnie pasuje
Nawet jak zdarzy się, że mąż gdzies na wyjeździe i śpię sama to dzieci mnie w sypialni nie odwiedzaja.
powodzenia
każda ciąża inna więc wszystko się może zdarzyć
oby było po waszej myśli
Jak tam ćwiczące mamusie? Dajecie rade? Ja coś tam sie staram ćwiczyć, jeszcze lenistwo nie wygrało, choć bardzo próbuje
Dziś w końcu, po dwóch miesiącach od porodu mam dostać pierwsze macierzyńkie
pewnie zaraz połowy nie będzie... Musze dziewczynkom kupić kurteczki na zimę. Może widziałyście w jakiś sklepach jakieś ładne? Chętnie skorzystam z podpowiedzi.
Musze tez ogarnąć młodej ciuchy i wystawić na sprzedaż. Zwłaszcza butków mi sie nagromadziło. Leoś też wyrasta ze swojej garderoby ale rozm 56 miałam ledwo kilka sztuk wiec jeszcze luz. Cieszę sie że tak mało kupiłam tych najmniejszych rozmiarów.