miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Weekend , ładna pogoda . Nic tylko korzystać
My niestety nie skorzystaliśmy, bo dziś już trzeba było po 6 dniach pobytu na Śląsku u mojej rodziny i mamy wracać i do siebie mamy jakoś z 330 km i w tamta stronę jechaliśmy to w 3,5 h byliśmy z jednym przystankiem, bo poszczęściło się i młoda jak zasnęła na początku tak spała prawie do końca podróży, a dziś wyjechaliśmy o 14 i byliśmy po 19 chwilkę w domu także niestety dziś było trudniej, bo polowe drogi trochę marudziła tzn chciała cyca zamiast butelki i trzeba było się zatrzymywać skoro nic nie pomagało typu smoczek, kostka do zabawy itd i tak nam zleciała ciężko podróż, że pod koniec to już cała mokra spocona byłam i zestresowana, bo myszka już była przebodzcowana i miała dosyć podróży ale już jesteśmy w domku całe szczęście i udało mi się o dziwo rozpakować prawie większość bagaży, wstawić pralkę z ciuchami, bo się nazbierało i teraz już odpoczywam i karmie malutka i prawie śpi także miejmy nadzieje ze padnie i pospi dłużej skoro wymęczyła się tak biedna.
Ale ogólnie u nas teraz ten cały tyg tez ma być ciepły jak na jesień i mój ma na ranki to może się skorzysta [emoji5]