anulka1991
Fanka BB :)
Ja najpierw kupowalam bebiko ale mojego Małego bolał brzuszek a teraz bebilon i jest okJakie mm pasuje waszym pociechom?
Chyba musimy zmienić bo młody ma problemy z dwójeczką...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja najpierw kupowalam bebiko ale mojego Małego bolał brzuszek a teraz bebilon i jest okJakie mm pasuje waszym pociechom?
Chyba musimy zmienić bo młody ma problemy z dwójeczką...
Myślałam, że wszędzie tak samo. U nas lekarz układał małego na boczku między takimi wałkami połączonymi materiałemU nas nie robił żadnych wałków tylko usg.
Piękna pogoda i krajobrazy do 20 października ma być tak cudnie. U nas na Podlasiu do 20 *C i też ślicznie. W niedzielę chrzciny Matiego z pogodą trafiliśmy w 10Ja jestem do soboty na Śląsku u mojej rodziny w odwiedziny ma być piękna pogoda codziennie 22 stopnie także super.
Dziś spacerek i takie cudowne widoczki.
Jutro atakuje ciucholand i dział dziecięcy oczywiście
Zobacz załącznik 906028Zobacz załącznik 906029Zobacz załącznik 906030Zobacz załącznik 906031Zobacz załącznik 906032
Mi lampka się świeci ciągle na czerwono , na którym bym nie ustawiła ..I masz ustawione tak jak ja?
Bo mi wlasnie na tym trzyma jedną temperature
U nas na wizycie też tak było. Musieliśmy go rozebrać, położyć na tetrze, pomiędzy takimi wałkami[emoji4] Lekarz powiedział, że to jest po to, żeby unieruchomić dziecko.Myślałam, że wszędzie tak samo. U nas lekarz układał małego na boczku między takimi wałkami połączonymi materiałem
Może masz go w jakiś sposób uszkodzony?Mi lampka się świeci ciągle na czerwono , na którym bym nie ustawiła ..
Moja mama zaszla w ciaze gdy miala 41 lat podczas poczatkow menopauzy wlasnieNo to fakt musisz sie pospieszyc my sie staralismy 7 miesiecy wiec tez bede musiala sie pospieszyc hehe ale menopauza jest tez ok jak sie juz nie planuje dzieci bo nie trzeba sie zabezpieczac a i chyba tez okresu nie ma wiec nie taka menopauza straszna