Kasiula8989
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 905832 Znajdź podobieństwo
Czapunia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 905832 Znajdź podobieństwo
śliczna Jagódka :* można na nią patrzec i patrzeć ..Patrzcie moją akrobatke jak próbuje się podnosić masakra
śliczna Jagódka :* można na nią patrzec i patrzeć ..
Jak ubieracie jak jest ok 17° ? Ja to już głupieje jak mam wyjść na spacer..
Jesteście pewne że to okres? Mi lekarz mówił że do 8 tygodni może trwać połóg. Dlatego czekają jeszcze co że że zrobić.To jedziemy razem od wczoraj na bezobjawowym okresie
Body z długim rękawem, pośpiochy, na to cienki kombinezon i kocyk z minky[emoji16]Jak ubieracie jak jest ok 17° ? Ja to już głupieje jak mam wyjść na spacer..
Zobaczymy ktorej sie wczesniej skonczy bo bezobjawowy moze dluzej potrwac ale moze szybko bezobjawowo pojdzie a kiedy rodzilas?To jedziemy razem od wczoraj na bezobjawowym okresie
Cudne bucikiZobacz załącznik 905832 Znajdź podobieństwo