reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak [emoji23] maluchy maja takie baloniki [emoji23] bo im mięśnie brzucha jeszcze nie trzymają :)

Ja się z Majki śmieje że to żaba [emoji23] okrągły brzuch, mała duuupka i nogi jak patyki, [emoji23] dosłownie jak u żaby haha
A moja mama się śmieje , że ma brzuch jak ksiądz. Bo urodzona w niedzielę i taka wygodna , nic jej się nie chce. Nawet cycka ciągnąć [emoji23]

reklama
Moja to zasypia przy cycu, ciagle mam wywiew tzn ten szum włączony od kuchenki okap hah i z telefonu jej puszczam szum morza albo kołysanki i juz teraz pojadla 10 min z cyca i usypia. A wcześniej spała od 13-16 i teraz pewnie tez pospi
A moj nie lubi szumów, ściągnęłam mu specjalnie aplikacje :) lubi kolysanki, jeszcze jak mama spiewa :D

Ja najbardziej nie lubię właśnie tej pory roku która mamy. Kończące się wakacje są jakoś smutne dla mnie. Zawsze mam wrażenie że kończy się coś fajnego. Takie przemyślenia mnie dopadają jak niektórych na koniec roku kalendarzowego :) nie lubię dni które są odczuwalne krótsze i ten chłodny wiatr który wieje choćby nie wiem co...

@Mikasa7 No dlatego Jeszcze się nie odwazylam. Muszę odczekać. Ciekawe czy potem mi zapału wystarczy. Ty w ciąży miałaś superfigure pewnie już doszłas do siebie albo niewiele ci brakuje :)
@Menia2018 Ja mam linomag zielony. Opcjonalnie maczka ziemniaczana. A na hardcorowe odparzenia wg mnie najlepszy tormentiol ale to ponoć szkodliwe więc w naprawdę ostrych stanach. U małego nie stosowalam do tej pory nic poza linomagiem. Puder nie jest zły ale nie należy przedobrzyc. Niby powinno się tak pudrowac jakbyś sobie puder na twarz nakladala. Bardzo delikatna warstwę.

Ja może nie powinnam tak pisać bo jeszcze zapesze ale mój ładnie sypia. Smoczkow nie toleruje. Oczywiście że zasnalby mi na rękach i z cyckiem w dziobie ale nie pozwalam na to za bardzo. Odłożony do łóżeczka czy bujaka też zasypia sam bez marudzenia.
Hehe, dziekuje:) zostały mi 2 kg do wagi z przed ciąży. Nogi i ręce ok,ale na brzuchu jest falda, trzeba ja zgubić i całe ciało ujedrnic, bo cellulit zalewa:D

Tak [emoji23] maluchy maja takie baloniki [emoji23] bo im mięśnie brzucha jeszcze nie trzymają :)

Ja się z Majki śmieje że to żaba [emoji23] okrągły brzuch, mała duuupka i nogi jak patyki, [emoji23] dosłownie jak u żaby haha
To nawet w medycynie tak poprawnie się nazywa żabi brzuszek - dobre skojarzenie :)

reklama
Maja od kilku godzin marudzi i nie mogła usnac. Już mam na nią sposób!!! [emoji23] Padła chwila moment [emoji23]
IMG_20180904_175323.jpg

Załączniki

• IMG_20180904_175323.jpg
    IMG_20180904_175323.jpg
    85,3 KB · Wyświetleń: 430
Do góry