reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
My z landryna na badania jedziemy.
IMG_20180903_080845.jpg

Załączniki

• IMG_20180903_080845.jpg
    IMG_20180903_080845.jpg
    95 KB · Wyświetleń: 396
My z landryna na badania jedziemy. Zobacz załącznik 894219
Jak ty to zrobiłaś że się tak wcześnie zebralyscie? My dzisiaj musimy do urzędu jechać , póki co mąż zabrał córkę do przedszkola ja uspilam Młodego i się wyszukiwarkami i zjadłam śniadanie i czekam aż się obudzi żeby go przebrać dokarmić i do samochodu. A ty już jedziesz pewnie pięknie wyszykowana a syn odprowadzony do przedszkola .

Jak ty to zrobiłaś że się tak wcześnie zebralyscie? My dzisiaj musimy do urzędu jechać , póki co mąż zabrał córkę do przedszkola ja uspilam Młodego i się wyszukiwarkami i zjadłam śniadanie i czekam aż się obudzi żeby go przebrać dokarmić i do samochodu. A ty już jedziesz pewnie pięknie wyszykowana a syn odprowadzony do przedszkola .
Tak młodego już zebrałem i mąż przed 8 przed pracą go zawiozl :)
Ja czy pięknie wyszykowana [emoji23] u brałam się zaczesalam. Zęby umylam. Mój make UP to tylko tusz do rzęs [emoji23]cycek ubrslsm i dawaj [emoji23]
Ale fakt koleżanki śmieją się że mnie jsk ja to robię że mam dobę dwa razy dłuższą

Witam[emoji4]Dziewczyny moja młoda ta anioł nie dziecko do momentu gdy zbliża się wieczór. Od około 20/21 do 24 jest strasznie marudna płaczliwa nie chce jeść nie może zasnąć nawet na rękach. Jak zaśnie to zaraz się przebudzi i poplakuje. Wiem ze to nie brzuch ani kolki bo jak dziecko ma kolki to doświadczenie mam po młodym... Słyszałam że to może być skutek cesarskiego cięcia i co za tym idzie jakieś zaburzenia sensoryczne. Ze dzieci na wieczór są podraznione płaczliwe. Czy macie podobna sytuacje i jak sobie z tym radzicie ? ?

Witam[emoji4]Dziewczyny moja młoda ta anioł nie dziecko do momentu gdy zbliża się wieczór. Od około 20/21 do 24 jest strasznie marudna płaczliwa nie chce jeść nie może zasnąć nawet na rękach. Jak zaśnie to zaraz się przebudzi i poplakuje. Wiem ze to nie brzuch ani kolki bo jak dziecko ma kolki to doświadczenie mam po młodym... Słyszałam że to może być skutek cesarskiego cięcia i co za tym idzie jakieś zaburzenia sensoryczne. Ze dzieci na wieczór są podraznione płaczliwe. Czy macie podobna sytuacje i jak sobie z tym radzicie ? ?
Ja tak mam. Ale zaburzeń sensorycznych tak szybko nie zdiagnozujesz. Wiem bo Aleks ma zaburzenia i nie do końca wiąże to z cc

A jak są zaburzenia si to tylko terapia. Na początku u fuzjoterapeuty który się tym zajmuje u nas w Rzeszowie jest tak na prawdę jedna dziewczyna ktora ma mnóstwo szkoleń z tego zakresu. A potem w domu jak już wiesz jak dziecko stymulować. My już w tym momencie z mlodym w domu pracujemy. Ale to już chwilę widać poprawę

reklama
Do góry