reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzisiaj Pizza
AB11ACF0-CF12-4F99-8648-45EFBE09CEFC.jpeg

Załączniki

• AB11ACF0-CF12-4F99-8648-45EFBE09CEFC.jpeg
    AB11ACF0-CF12-4F99-8648-45EFBE09CEFC.jpeg
    2,5 MB · Wyświetleń: 422
reklama
Ale miałam wczoraj fatalny wieczór.. nie dość że przeziębienienie , potem głowa i do do tego jeszcze ból żołądka mdłości .. a na koniec lewdo zdążyłam do łazienki i nie trafiłam do WC.. pół łazienki zabrudzilam , zaszkodziły mi winogrona ,skórki :( później mi przeszło to z mężem coś tam próbowaliśmy zadziałać ale chyba nie potrzebnie bo mnie chyba tam obtrarl i dzisiaj miałam trochę krwi , nic nie bolało ,
a już 1.5 tyg chodziłam bez żadnych wkładek :( raczej z tym zaczekam do kontroli u ginekologa , nie wiem po co wczoraj się zgodziłam . Zawsze coś .. dobrze że maz ma tydzień wolnego bo bedzie brał tydzień z tacierzyńskiego to się zajmie trochę dziećmi a ja się wykuruje z przeziębienia .
Ja nie wiem kiedy się odważę na miłości z mężem.. póki co na samą myśl mnie tam boli. Chociaż po pierwszym porodzie to chyba było jakoś po kontroli u gina czyli ok 6 tyg. Mnie się jeszcze szwy trzymają. A mąż już podchody urządza. To chyba przez te powiększone cyce☺i te dwa ostatnie mce ciąży postu☺

Ale Cię wymęczyło. Oby przeszło szybko. Teraz synek pójdzie do przedszkola, męża będziesz miała w domu to trochę więcej czasu na odpoczynek będzie.

Cały czas przesiaduje z wami?☹

Byliśmy dziś tak na szybko zamówić stół i krzesła do jadalni bo tydzień temu się nie udało bo wody mi odeszły i wracamy do domu a tu pół chałupy ludzi...niezapowiedziane odwiedziny. Ja miałam w planach odciagnąć trochę pokarmu ale nie było jak bo siedzieli 2 godziny... Masakra!!!

Padam na twarz.. Moja matka mnie wykończy psychicznie. 3 tyg musimy czekać na meble i spadamy stąd i nie chce widzieć żadnych pielgrzymek!!! Nie mamy jak na spokojnie się nakarmić czy odciągnąć pokarm bo wiecznie ktoś.....
O mamusie i teściowe i babcie to są specjalistki od denerwowania. Jedna mądrzejsza od drugiej. Ja się zastanawiam czy ja będę kiedyś taka dla swojej córki czy synowej.. oby nie.

reklama
Dokarmiam mm bo mały się denerwuje, bo mam płaskie brodawki i nie może się najeść, a tak to odciągam swoje laktatorem i też mu daje ;)

Czyli nie jestem sama :) a już zaczynałam mieć głupie myśli i wyrzuty..Ale to pewnie przez to że wokół od wszystkich słyszę że jestem głupia bo nie karmię piersią. Mam już dość tych wszystkich "najmądrzejszych"

Do góry