reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mamusie co polecacie na przeziębienie przy kp ? Od wczoraj mam katar i zatkany nos.. super .. :( :( dzisiaj byłam na zakupach 3 godz ,obkupilam Maliwinke i Filipa na konto nawet nie zaglądam , ale kupić.. trzeba za darmo nikt nie da ubranek i od kogo nie ma dostać po dzieciach bo nie mamy w rodzinie maluszków wszystko stare ludzie.. :pP pierwsz raz dzisiaj mała została z kimś , zostawiłam ja u siostry , w tym czasie zjadła sztuczne mleczko 90 ml , cały czas miałam wyrzuty sumienia że ja zostawilam jest bez mnie ale tak chociaż na spokojnie zrobiłam sobie zakupki , naswet sobie cos wkoncu kupiłam buty za 30 zł z wyprzedazy , jakoś ostatnio wszystko dla dzieci , czasem o sobie trzeba pamiętać coś kupić odpoczac psychicznie od codzienności
Ciężko mi ostatnio nadrobić forum
Może syrop *spam* piłam go jak byłam w ciąży. Apap doraźnie jak masz gorączkę. Inhalacje solą.

Dziewczyny po jakim czasie wychodziłyście na spacer z maluszkami?
Mi położna kazała po 2 tygodniach? A jutro ma być piękna pogoda, a mały 12 dni będzie jutro miał. Chciała bym skorzystać? Jakie są wasze doświadczenia?
Korzystaj :) mnie położna wyganiała na spacer po 3 dniach jak wróciliśmy ;)
Piękny kacik dzidziusia ;)
Ile jednorazowo odciągacie mleka łącznie z obu piersi?
Bardzo różnie. Co trzy godziny odciagam i nie raz 100, nie raz 200 .. bardzo różnie .. i nie raz właśnie 200ml w 10 min a nie raz ledwo 100 w godzinę [emoji52][emoji52]

Maja poszła spać to ja zrobiłam wymianę pazurów :) mamy wrzesień to i jesienne pazury chociaż żałuję że jednak czegoś zywszego nie zrobiłam [emoji23]
IMG_20180901_181148_042.jpg

Załączniki

• IMG_20180901_181148_042.jpg
    IMG_20180901_181148_042.jpg
    61,2 KB · Wyświetleń: 368
Ja to mam chyba jakaś depresję. Ciągle płacze, ostatnio tak wylam że aż się całą trzeslam i bardziej zanosilam niż moje dziecko. Wkurzam mnie to że muszę karmić mm. Mam pokarm, sutki mnie już nie bolą jak młody ciągnie ale tak się przyzwyczail do butli że się drze w nieboglosy jak chce mu zapodac cyca. Do tego widzę że mam dość sporo pokarmu, bo jak uda mu się chwycić piersc i chwilę possac to słyszę jak polyka i mleko wycieka bokiem. A laktatorem ledwo odciagam 40 ml z obu piersi :(
Kochana tez tak miałam. Trzymało mnie ponad tydzień [emoji53]

reklama
Do góry