Nawet tygodnia nie miała a byłam z nią na spacerzeDziewczyny po jakim czasie wychodziłyście na spacer z maluszkami?
Mi położna kazała po 2 tygodniach? A jutro ma być piękna pogoda, a mały 12 dni będzie jutro miał. Chciała bym skorzystać? Jakie są wasze doświadczenia?
reklama
Menia2018
Fanka BB :)
W takim razie jutro zaliczymy pierwszy spacer.Cooo? Jak to po 2 tyg? Oszalała chyba. Ja byłam już w 5 dobie życia i moja położna i pediatra powiedzieli, że to bardzo dobrze
Menia2018
Może syrop *spam* piłam go jak byłam w ciąży. Apap doraźnie jak masz gorączkę. Inhalacje solą.Mamusie co polecacie na przeziębienie przy kp ? Od wczoraj mam katar i zatkany nos.. super .. dzisiaj byłam na zakupach 3 godz ,obkupilam Maliwinke i Filipa na konto nawet nie zaglądam , ale kupić.. trzeba za darmo nikt nie da ubranek i od kogo nie ma dostać po dzieciach bo nie mamy w rodzinie maluszków wszystko stare ludzie.. P pierwsz raz dzisiaj mała została z kimś , zostawiłam ja u siostry , w tym czasie zjadła sztuczne mleczko 90 ml , cały czas miałam wyrzuty sumienia że ja zostawilam jest bez mnie ale tak chociaż na spokojnie zrobiłam sobie zakupki , naswet sobie cos wkoncu kupiłam buty za 30 zł z wyprzedazy , jakoś ostatnio wszystko dla dzieci , czasem o sobie trzeba pamiętać coś kupić odpoczac psychicznie od codzienności
Ciężko mi ostatnio nadrobić forum
karkula309
Korzystaj mnie położna wyganiała na spacer po 3 dniach jak wróciliśmyDziewczyny po jakim czasie wychodziłyście na spacer z maluszkami?
Mi położna kazała po 2 tygodniach? A jutro ma być piękna pogoda, a mały 12 dni będzie jutro miał. Chciała bym skorzystać? Jakie są wasze doświadczenia?
Piękny kacik dzidziusiaTiny love chyba wyspa marzeń.
Zobacz załącznik 893755
Bardzo różnie. Co trzy godziny odciagam i nie raz 100, nie raz 200 .. bardzo różnie .. i nie raz właśnie 200ml w 10 min a nie raz ledwo 100 w godzinę [emoji52][emoji52]Ile jednorazowo odciągacie mleka łącznie z obu piersi?
oliwiapatrycja
Świetne sąMaja poszła spać to ja zrobiłam wymianę pazurów mamy wrzesień to i jesienne pazury chociaż żałuję że jednak czegoś zywszego nie zrobiłam [emoji23] Zobacz załącznik 893761
ja to mam krótkie obgryzki..
G
gosc12
Gość
@klaudiaa975 jak Kamil z Alicją?
Ciężko heh. Stara się ale boi wziąć na ręce. Dzisiaj spróbował ale nie bardzo. Nie umie wygodnie jej chwycić , trzyma nieporadnie. Może jak przyjedzie na dwa tygodnie przerwy to będzie lepiej ale zapatrzony strasznie.
Maljan
My byliśmy w 5 dobie 2 tyg strasznie długoDziewczyny po jakim czasie wychodziłyście na spacer z maluszkami?
zanka200389
Kochana tez tak miałam. Trzymało mnie ponad tydzień [emoji53]Ja to mam chyba jakaś depresję. Ciągle płacze, ostatnio tak wylam że aż się całą trzeslam i bardziej zanosilam niż moje dziecko. Wkurzam mnie to że muszę karmić mm. Mam pokarm, sutki mnie już nie bolą jak młody ciągnie ale tak się przyzwyczail do butli że się drze w nieboglosy jak chce mu zapodac cyca. Do tego widzę że mam dość sporo pokarmu, bo jak uda mu się chwycić piersc i chwilę possac to słyszę jak polyka i mleko wycieka bokiem. A laktatorem ledwo odciagam 40 ml z obu piersi
reklama
Lustysia
Ale smaka robiszZapraszam na kawę
Zobacz załącznik 893721