To może mieć sapke. Odśluzowuje się chłopak. U nas to katarPytam bo mój też właśnie nie raz charczy , nie raz nie .. je niby normalnie i oddycha przez nosek , nic nie spływa . Ale to już trwa chwilę pediatrzy jak go nawet w szpitalu badali to że zdrowy a on dalej mi pocharkuje
reklama
Meml
Fanka BB :)
Biedulka. Zdrowka!!!!W końcu usnęła pi prawie 2h bez spania Zobacz załącznik 890886
Mikasa7
Powodzenia! Trzymam kciuki!Melduje się na porodówce 4cm rozwarcia na razie jak bym miała miesiączkę
Powodzenia [emoji173]️ trzymsn kciuki [emoji7]Melduje się na porodówce 4cm rozwarcia na razie jak bym miała miesiączkę
madziula92
Powodzenia trzymamy kciukiMelduje się na porodówce 4cm rozwarcia na razie jak bym miała miesiączkę
Anulaa88
O kurde... jak się urok to sraczka... współczuję...[emoji852]Jutro, a w sumie dziś przyjeżdża położna. I też idę z młodą do lekarza. Zaraziła się katarem od Aleksa. Płakać mi się chce..
Powodzenia![emoji8]Melduje się na porodówce 4cm rozwarcia na razie jak bym miała miesiączkę
madziula92
Zdrówka życzęW końcu usnęła pi prawie 2h bez spania Zobacz załącznik 890886
reklama
madziula92
Cierpliwości mam nadzieję, że w końcu zadziała u Ciebie i będziesz tuliła swoje maleństwoDzieki dziewczyny za wsparcie [emoji8] liczylam na to ze akcja mi sie zacznie nawet chwile po terminie ale nie, ze tydzien po terminie nie bede w ogóle gotowa na porod i tyle czasu spedze w szpitalu