reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Otóż to :) może mieć 3 kg, a może mieć 3,5 przy urodzeniu. Zostało mi jeszcze 10 dni lub może 24 także spokojnie. A może być 3 kg i niby kruszynka a pulchna i np 56 cm i długa także każde dziecko inne ;)
Moja miała 2660kg i 52cm, takze kg wiecej napewno by robił duża różnice. W czwartek bedzie ważona takze zobaczymy czy dobija powoli do 3kg

reklama
@KatiNails super sprawa, naprawdę[emoji16]
Mokry jak nie powiem co [emoji23]
IMG_20180724_122952_789.jpg

Załączniki

• IMG_20180724_122952_789.jpg
    IMG_20180724_122952_789.jpg
    226,3 KB · Wyświetleń: 347
Ogolnie sobie posprzatalam.. mysle czy by okien nie pomyc.. firany zostawie.. ale przez okna nie ma juz jak patrzec ,tak zakurzone [emoji23]

Też zazwyczaj się męczyłam w nocy przed oddaniem moczu bo próbowałam go jak najdłużej mieć w sobie :D

Ale to niezbyt dobrze, taki przetrzymany mocz ma więcej bakterii itd. Powinien być oddawany jak najbardziej „świeży” :D a przecież teraz z takim ciśnieniem na wc jak mamy w ciazy to nawet po 20 min od napicia się rano można nazbierać do kubeczka :D

reklama
Do góry