reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Utrzymuje sie bol miednicy i podbrzusza taki okresowy typowo.. wczoraj wieczorem mialam taki skurcz trwal chyba dobre 5 minut.. te bole mam najczesciej pod wieczor i w nocy
Współczuję[emoji852] ja w nocy też miałam kiepsko, ale wczoraj miałam odwiedziny znajomych i trochę polatałam za dużo. Ból okresowy myślałam, że mnie wykończy, ale po nospie w końcu przeszło, chociaż bałam się wstać po leki[emoji23]
Życzę ci żeby dzisiaj był lepszy dzień![emoji16]

reklama
Współczuję[emoji852] ja w nocy też miałam kiepsko, ale wczoraj miałam odwiedziny znajomych i trochę polatałam za dużo. Ból okresowy myślałam, że mnie wykończy, ale po nospie w końcu przeszło, chociaż bałam się wstać po leki[emoji23]
Życzę ci żeby dzisiaj był lepszy dzień![emoji16]
Dzieki :* No ja tabletek nie chce brac,szczerze to czekalam w nocy az mi wody pojda :p zeby miec to juz za soba :p teraz tez nam takie napinania na dole jakby szyjka.. spojenie lonowe :/

Dzień dobry dziewczynki:*
Ja od rana aktywnie, cale mieszkanie posprzątane, mąż nawet odsunąl łóżka i kurz posprzątany :) Umyłam podłogi i na chwile usiadłam:)
Lecę się ogarnąć bo trzeba zrobić jakieś zakupy bo jutro wszystko zamknięte a w lodówce tylko światło haha :)
Obiadku nie muszę robić, zaprosili Nas moi rodzice więc dziś luzik :)
Milego dnia Kobietki :*

Klaudia nie martw się na zapas. A nie mówił gin o powtórzeniu posiewu za jakiś czas? Np po tygodniu? Ja bym chyba nawet na własną rękę powtórzyła , żeby upewnić się czy bakterii już nie ma.
I lepiej zawiesić broń w związku. Lepiej teraz być razem i odłożyć inne sprawy na bok. A tym bardziej jak przeżywasz wszystko sama to tylko swoich myśli słuchasz. Facet pewnie inaczej na to spojrzy, na pewno wesprze Cię i uspokoi. Będzie dobrze ☺
Nic nie mówił. A jak na własną rękę ? Musiałabym sama sobie pobrać ? Za tydzień jak nie urodzę to mamy się umówić na wizytę. Czyli pewnie w przyszły poniedziałek w 38+2. To wtedy by mi pobrał wymaz , ale znowu czekać kolejny tydzień na wynik. A ciekawe czy ja wytrzymam do 39+2. :/

Dzień dobry.
Mnie też dalej boli w dole. Co prawda rano nie miewam skurczy ani zgagi więc poranki są przyjemne.
Dziś ma mnie odwiedzić przyjaciółką więc mam nadzieję na miły dzień. Zwłaszcza że z obowiązków nie mam za dużo roboty. Już poodkurzane, podłogi umyte A obiadek szybko się zrobi.
Oby mnie dziś pies nie wnerwil...

reklama
Nie wiem czy podgrzewacz się przydaje, okaże się w praniu [emoji14] Sugerowałam się opiniami mojej mamy i szwagierki, bo używały. Szwagierka dużo odciągała pokarmu więc jej się przydał :)
Zostawię go w takim razie. Może się przyda do mleka, później do słoiczków :)
@KatiNails piekny ten kocyk . Mi dzisiaj teściowa wysłała zdjęcie. Złożyłam u niej zamówienie na malutki kocyk, ale przez złamana rękę nie mogła go teraz zrobić. Za to Enno ciocia przejęła pałeczkę i zrobiły mi dzisiaj niespodziankę.
Zobacz załącznik 874595
Śliczny :):)
Doczytałam Was [emoji16]

Klaudia, dziewczyny już napisały Ci chyba wszystko co można napisać :) popełniliście trochę "błędów" wg mnie (o czym sama piszesz) z tym mieszkaniem i może też trochę z wyprawką dla małej. Bo sama wiesz ile masz kocyków, pościeli, gadżetów i ubranek. Ale teraz już trudno, trzeba myśleć na przód. Odbijecie się od dna jak Twój K wróci do pracy i zarobi. I pokupujecie meble na spokojnie w sierpniu i wrześniu. Pomyśl o tym olx albo o rzeczach np ze starszych kolekcji, mniej wypasionych itp. Bo teraz najważniejsze, to wyprowadzić się i stworzyć kąt dla małej, ale nie musi być wszystko na wypasie [emoji16] Z bakterią bardzo dobrze, że tak szybko zareagowałaś, bierz globulki i będzie na pewno wszystko dobrze :)
Czasu nie cofnę. Ważne , że mała wszystko ma tak jak chciałam a ja mam głowę spokojna :) teraz trzeba zająć się kolejnymi sprawami. Dziękuje :*
Babyshower był super! Kompletnie nie żałuję, że się zdecydowałam na tą imprezkę :) Dostaliśmy od dziewczyn bon na sesję noworodkową. Ekstra, bo sama chciałam taką sesję kupić :) Oprócz tego były dekoracje, tort z pampersów, muffinki i mnóstwo jedzenia :) pokażę Wam kilka zdjęć, ja jestem zachwycona [emoji16]

Zobacz załącznik 874597Zobacz załącznik 874599Zobacz załącznik 874600Zobacz załącznik 874601
Ale super ❤️ fajnie , że przyjęcie się udało :):*
Pamiętaj na przyszłość o jednym ze dziecko żeby być szczęśliwe nie potrzebuje setki drogich gadżetów i rzeczy. Potrzebuje kochających się mamy i taty . Potrzebuje miłości , wsparcia , troski i nawet dziecko w brzuszku czuje twój stres a wolałoby żebyś przytulała się do taty i czuła dobrze.
Mam nadzieję że dzisiaj masz lepszy dzień ,
Dogadalas się ze swoim ? [emoji8]Super , fajnie że imprezka się udała [emoji8][emoji8]
Nie, dopiero wstałam a on kręci się po domu. I tak musimy się ogarnąć zaraz i iść na miasto kupić coś na jutro na obiad. W nocy mnie przytulał, przykrywał. Chyba nie będziemy wracać do wczorajszej kłótni. Oboje mamy dużo na głowie i chyba to nas sprowokowało.

Do góry