reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja się tylko tam raz wdalam w dyskusje... Boże to był dramat, jak mi ciśnienie zeszło tak dałam ,, opuść grupę”
Ja to czuje ze młoda jest teraz w ulubionej pozycji czyli ma nogi na głowie bo ładuje zdrowo po dolnej części brzucha :) lubię jak mnie tak ładuje, bo ja fajnie czuje i nic mnie nie boli tylko brzuch skacze :D jeszcze po żebrach nie dostałam
To jeszcze poczujesz hyhyhy mnie tez teraz jeszcze faluje ale jak przywali to ałaaaaa.. :D

Mnie dzisiaj cały dzień nie było na forum, bo byliśmy na tych chrzcinach [emoji4] od rana bieganina żeby się wyrobić (u nas standard), na 12 msza, a później imprezka w lokalu. Wróciliśmy jakoś koło 19 [emoji4] ale dzisiaj fajnie, bo dobrze się czuję, więc nawet to nie był problem tyle wysiedzieć [emoji4]

Wrzucę wam jeszcze fotkę, dzisiaj 35+3 :)

Screenshot_20180701-215545.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180701-215545.jpg
    Screenshot_20180701-215545.jpg
    98,8 KB · Wyświetleń: 407
Mnie dzisiaj cały dzień nie było na forum, bo byliśmy na tych chrzcinach [emoji4] od rana bieganina żeby się wyrobić (u nas standard), na 12 msza, a później imprezka w lokalu. Wróciliśmy jakoś koło 19 [emoji4] ale dzisiaj fajnie, bo dobrze się czuję, więc nawet to nie był problem tyle wysiedzieć [emoji4]

Zobacz załącznik 872825
Piekna sukienka [emoji7] wygodnie Ci w takich wysokich butach? Ja bym chyba nie wytrzymala ;)

Zobacz załącznik 872825
Pięknie <3 :)

reklama
Do góry