ZamkniętaTo jest grupa otwarta co nie? Jak tam dołącze to wszyscy na fb będą to widzieć?
reklama
E
Ewka34
Gość
To jeszcze poczujesz hyhyhy mnie tez teraz jeszcze faluje ale jak przywali to ałaaaaa..Ja się tylko tam raz wdalam w dyskusje... Boże to był dramat, jak mi ciśnienie zeszło tak dałam ,, opuść grupę”
Ja to czuje ze młoda jest teraz w ulubionej pozycji czyli ma nogi na głowie bo ładuje zdrowo po dolnej części brzucha lubię jak mnie tak ładuje, bo ja fajnie czuje i nic mnie nie boli tylko brzuch skacze jeszcze po żebrach nie dostałam
Gdzieś przeczytałam w tych opisach danych tyg, ze w 32tyg dzieci już maja charakterek i te które teraz są grzeczne najprawdopodobniej będą takie po porodzie Haha i powiedzmy ze w to chce wierzyćTo jeszcze poczujesz hyhyhy mnie tez teraz jeszcze faluje ale jak przywali to ałaaaaa..
karorek
Fanka BB :)
Ojjj to mój syn będzie lobuzemGdzieś przeczytałam w tych opisach danych tyg, ze w 32tyg dzieci już maja charakterek i te które teraz są grzeczne najprawdopodobniej będą takie po porodzie Haha i powiedzmy ze w to chce wierzyć
GorzkaPomarańcza
Mi juz na 1 prenatalnych lekarz powiedzial, ze lobuz bedzie bo strasznie ruchliwyOjjj to mój syn będzie lobuzem
Maljan
Mój też [emoji23][emoji23][emoji23]Ojjj to mój syn będzie lobuzem
Maljan
Mnie dzisiaj cały dzień nie było na forum, bo byliśmy na tych chrzcinach [emoji4] od rana bieganina żeby się wyrobić (u nas standard), na 12 msza, a później imprezka w lokalu. Wróciliśmy jakoś koło 19 [emoji4] ale dzisiaj fajnie, bo dobrze się czuję, więc nawet to nie był problem tyle wysiedzieć [emoji4]
Wrzucę wam jeszcze fotkę, dzisiaj 35+3
Załączniki
GorzkaPomarańcza
Piekna sukienka [emoji7] wygodnie Ci w takich wysokich butach? Ja bym chyba nie wytrzymalaMnie dzisiaj cały dzień nie było na forum, bo byliśmy na tych chrzcinach [emoji4] od rana bieganina żeby się wyrobić (u nas standard), na 12 msza, a później imprezka w lokalu. Wróciliśmy jakoś koło 19 [emoji4] ale dzisiaj fajnie, bo dobrze się czuję, więc nawet to nie był problem tyle wysiedzieć [emoji4]
Zobacz załącznik 872825
oliwiapatrycja
Pięknie <3Mnie dzisiaj cały dzień nie było na forum, bo byliśmy na tych chrzcinach [emoji4] od rana bieganina żeby się wyrobić (u nas standard), na 12 msza, a później imprezka w lokalu. Wróciliśmy jakoś koło 19 [emoji4] ale dzisiaj fajnie, bo dobrze się czuję, więc nawet to nie był problem tyle wysiedzieć [emoji4]
Zobacz załącznik 872825
reklama
E
Ewka34
Gość
Hyhyhy moja to bedzie diabelek oby nieGdzieś przeczytałam w tych opisach danych tyg, ze w 32tyg dzieci już maja charakterek i te które teraz są grzeczne najprawdopodobniej będą takie po porodzie Haha i powiedzmy ze w to chce wierzyć