reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Gratuluję :** będzie Wam na pewno dużo łatwiej :)

Czyli rozwarcie się zrobiło już ? :(
Ja na początku schudłam 7kg i teraz waze 69 więc doszłam pierw do wagi sprzed ciąży a później doszło 3kg więc nie wiem ile jestem na plus. Już nawet nie liczę ..
Oszczędzaj się i będzie dobrze :* a który jesteś tydzień ?
To ja też już ważę 69 kg :D

reklama
Gratuluję :** będzie Wam na pewno dużo łatwiej :)

Czyli rozwarcie się zrobiło już ? :(
Ja na początku schudłam 7kg i teraz waze 69 więc doszłam pierw do wagi sprzed ciąży a później doszło 3kg więc nie wiem ile jestem na plus. Już nawet nie liczę ..
Oszczędzaj się i będzie dobrze :* a który jesteś tydzień ?

Dziękujemy [emoji8][emoji8]

IMG_1527852580.187572.jpg

[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Załączniki

• IMG_1527852580.187572.jpg
    IMG_1527852580.187572.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 389
No to aktywnie, teraz już tylko jeść i odpoczywac w domku :)

O super, ja nadal na nasze czekam na kuriera dziś. Mam nadzieje, ze w kulki nie poleca i dziś będzie..

Jasne, spędzaj z nim czas, forum i my nie uciekniemy :)
Ojej to długo nie byłas u lekarza :O ale najważniejsze, że już po weekendzie idziesz i wszystko sprawdzisz. Oczywiście się pochwał fotka z usg i ile już wazy i mierzy. To będzie już 3 prenatalne? Czy nie idziesz na nie?

Ja w poniedziałek zaczynam już w sumie 32 tydzień :)

A noo tak to bedzie, jeszcze 2 miesiące i my będziemy mieć swoje skarby obok siebie non stop :)

O, fajne : gdyby nie to, że mam już jedno prześcieradełko bawełniane na gumce do wózka i drugie już zamawiam i to za 10 zł to tez bym się skusiła ale za 40 zł mam 2 prześcieradła do wózka i 2 do łóżeczka :D

Byłam u lekarza od tego czasu kilka razy :) trzecie prenatalne już dawno za nami, ale prywatny lekarz prowadzący nie dawał zdjęć :/ a na USG 3D mała się tak schowała, że nie dało rady zrobić zdjęcia :( w 28 tygodniu wazyla 1313 , teraz będę w 32+2 , więc ciekawe ile przybrała :)

Mi to się wydaje , że dużo wcześniej niż 2 miesiące. Bo za miesiąc już będę w 37 tygodniu :) i wszystko możliwe :)

To Ci się bardziej oplacalo. Ja kupiłam 2x różowe i szare nie przemakalne do łóżeczka i do wózka zamówię tylko ta wkładkę i już nie będę się bawiła w prześcieradła :)

Byłam u lekarza od tego czasu kilka razy :) trzecie prenatalne już dawno za nami, ale prywatny lekarz prowadzący nie dawał zdjęć :/ a na USG 3D mała się tak schowała, że nie dało rady zrobić zdjęcia :( w 28 tygodniu wazyla 1313 , teraz będę w 32+2 , więc ciekawe ile przybrała :)

Mi to się wydaje , że dużo wcześniej niż 2 miesiące. Bo za miesiąc już będę w 37 tygodniu :) i wszystko możliwe :)

To Ci się bardziej oplacalo. Ja kupiłam 2x różowe i szare nie przemakalne do łóżeczka i do wózka zamówię tylko ta wkładkę i już nie będę się bawiła w prześcieradła :)

A to dobrze :)

No jakoś z 2 kg już na pewno będzie miała :)

No ja tez mam przeczucie, że te 65 dni skróci się do 40 :)

Hahahah no tak, faceci i ich rozeznanie anatomii :D to każda by te swoje dziecko już wcześniej wyciągała chyba hah i poród byłby nie tak straszny :D

Oj ja niestety nie pomogę. My jak się właśnie kochaliśmy po 10 dniach przerwy to było mi tak dziwnie na początku właśnie, że ciasno także nie wiem. Ale u mnie ta szyjka jak u żyrafy jest xD
No moja szyjka miała w 28 tygodniu 5cm :p
My mielismy przerwy 3 tygodnie i też na początku nie przyjemnie i trochę bolało. Nie wiem co to mogło być, coś sobie ubzdural :D

reklama
Do góry