miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
U mnie z pewnoscia nie bedzie zadnych pluszakow
U mnie już 2 są i max 2 pozwolę dokupić w prezencie komuś, ale to i tak one będą na Polce leżały albo regale
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie z pewnoscia nie bedzie zadnych pluszakow
Ja mam w sumie jednego,bo corcia kupila bedzie sobie siedzial w kącie ewentualnieU mnie już 2 są i max 2 pozwolę dokupić w prezencie komuś, ale to i tak one będą na Polce leżały albo regale
Nie jesteś gruba. Jesteś w ciąży. A gadanie babiszona po prostu olej. Pewnie sama jest jaką jest i wyladowuje się na tobie. Pisałam ci że miałam w sumie dalej mam taką ciotke. No nic nie poradzisz. Zepsuty charakter i chodzaca zazdrość.Dziewczyny.. mam juz dosc tej baby.. pyta mi sie na kiedy mam termin ,mowie ze 6.08 a ona bo ludzie jej sie pytali czy urodzilam bo tak wygladam.. nosz kurde przeciez ja gruba nie jestem.. bawet nogi mi sie nie zmienily..nie puchne ani nic.. tylko brzuszek.. mowie jej zez mloda tez tak mialam,a ona sie kloci ze bylam szczupleksza.. dzwonie do mamy i pytam czy jestem gruba a mama mowi ze nie i ze nie mam jej sluchac bo to glupie babsko.. i mowi ze w tym miesiacu ci ja jestem,mama miala wiekszy brzuch niz ja.. jprd po ch.j mi mowi takie rzeczy ze niby jestem gruba? Chce mi dowalic czy co?
@madziula92 mi Maluch strasznie uderza w pęcherz, wczoraj jak wracałam do domu to aż bolało jak uderzal. Czasem nawet wydaje mi się że muszę do toalety a to tylko takie uczucie przez ucisk.
Dzieki :* nie czuje sie wielka wlasnie.. a brzuch w ciazy to kur.a normalne nie? Nawet dupa mi nie urosla za bardzo.. :/ nie jestes monotematyczna,poprostu nie wiesz co robic..Nie jesteś gruba. Jesteś w ciąży. A gadanie babiszona po prostu olej. Pewnie sama jest jaką jest i wyladowuje się na tobie. Pisałam ci że miałam w sumie dalej mam taką ciotke. No nic nie poradzisz. Zepsuty charakter i chodzaca zazdrość.
Ja też bez humoru. Wiem że jestem monotematyczna ale siedzę w domu sama znów i rozmyślam nocami. Mam 3 dzieci i serdecznie dość swojego małżeństwa. A w poniedziałek rocznica ślubu. No żyć nie umierać...
Wczoraj poczytałam o waszych golabkach i zawzielo mnie na bigos z młodej kapustki. Właśnie mięsko się podsmaza. Ponadto zrobiłam smalczyk z boczkiem (samo zdrowie ) i robię też pierwszy raz syrop z dzikiego bzu. Pogoda piękna. Chociaż tyle
Dzieki@Ewka34 nie przejmuj się, głupia baba i tyle;/ ja byłam ze szwagierką na zakupach, kupiłam dwie pary bodów, dwa półśpiochy i pajacyka i oczywiście truskawki..na które tak miałam wczoraj ochotę zaraz zrobię sobie ze śmietanką i cukrem mniam ja do łóżeczka nie chcę dawać żadnych pluszaków i misiów, jednak czym mniej w łóżeczku tym bezpieczniej wszystkiego najlepszego mamusie z okazji naszego święta :*