reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny.. mam juz dosc tej baby.. pyta mi sie na kiedy mam termin ,mowie ze 6.08 a ona bo ludzie jej sie pytali czy urodzilam bo tak wygladam.. nosz kurde przeciez ja gruba nie jestem.. bawet nogi mi sie nie zmienily..nie puchne ani nic.. tylko brzuszek.. mowie jej zez mloda tez tak mialam,a ona sie kloci ze bylam szczupleksza.. dzwonie do mamy i pytam czy jestem gruba a mama mowi ze nie i ze nie mam jej sluchac bo to glupie babsko.. i mowi ze w tym miesiacu ci ja jestem,mama miala wiekszy brzuch niz ja.. jprd po ch.j mi mowi takie rzeczy ze niby jestem gruba? Chce mi dowalic czy co? :wściekła/y:
Nie jesteś gruba. Jesteś w ciąży. A gadanie babiszona po prostu olej. Pewnie sama jest jaką jest i wyladowuje się na tobie. Pisałam ci że miałam w sumie dalej mam taką ciotke. No nic nie poradzisz. Zepsuty charakter i chodzaca zazdrość.
Ja też bez humoru. Wiem że jestem monotematyczna ale siedzę w domu sama znów i rozmyślam nocami. Mam 3 dzieci i serdecznie dość swojego małżeństwa. A w poniedziałek rocznica ślubu. No żyć nie umierać...
Wczoraj poczytałam o waszych golabkach i zawzielo mnie na bigos z młodej kapustki. Właśnie mięsko się podsmaza. Ponadto zrobiłam smalczyk z boczkiem (samo zdrowie :D) i robię też pierwszy raz syrop z dzikiego bzu. Pogoda piękna. Chociaż tyle :)

Nie jesteś gruba. Jesteś w ciąży. A gadanie babiszona po prostu olej. Pewnie sama jest jaką jest i wyladowuje się na tobie. Pisałam ci że miałam w sumie dalej mam taką ciotke. No nic nie poradzisz. Zepsuty charakter i chodzaca zazdrość.
Ja też bez humoru. Wiem że jestem monotematyczna ale siedzę w domu sama znów i rozmyślam nocami. Mam 3 dzieci i serdecznie dość swojego małżeństwa. A w poniedziałek rocznica ślubu. No żyć nie umierać...
Wczoraj poczytałam o waszych golabkach i zawzielo mnie na bigos z młodej kapustki. Właśnie mięsko się podsmaza. Ponadto zrobiłam smalczyk z boczkiem (samo zdrowie :D) i robię też pierwszy raz syrop z dzikiego bzu. Pogoda piękna. Chociaż tyle :)
Dzieki :* nie czuje sie wielka wlasnie.. a brzuch w ciazy to kur.a normalne nie? Nawet dupa mi nie urosla za bardzo.. :/ nie jestes monotematyczna,poprostu nie wiesz co robic..
Mi dzis sie mialo na pomidorowke.. :p

@Ewka34 nie przejmuj się, głupia baba i tyle;/ ja byłam ze szwagierką na zakupach, kupiłam dwie pary bodów, dwa półśpiochy i pajacyka :D i oczywiście truskawki..na które tak miałam wczoraj ochotę :D zaraz zrobię sobie ze śmietanką i cukrem mniam :D :p ja do łóżeczka nie chcę dawać żadnych pluszaków i misiów, jednak czym mniej w łóżeczku tym bezpieczniej ;) wszystkiego najlepszego mamusie z okazji naszego święta :):*

D
@Ewka34 nie przejmuj się, głupia baba i tyle;/ ja byłam ze szwagierką na zakupach, kupiłam dwie pary bodów, dwa półśpiochy i pajacyka :D i oczywiście truskawki..na które tak miałam wczoraj ochotę :D zaraz zrobię sobie ze śmietanką i cukrem mniam :D :p ja do łóżeczka nie chcę dawać żadnych pluszaków i misiów, jednak czym mniej w łóżeczku tym bezpieczniej ;) wszystkiego najlepszego mamusie z okazji naszego święta :):*
Dzieki ;)
Pokaz co kupilas :p

reklama
Ja dziś też jakoś doła łapie może brak cukru mi doskwiera zjadłam 2kostki gorzkiej czekolady ale. ....to nie to samo muszę pojechać do sklepu po truskawki i zjem na podwieczorek z jogurtem
U mnie teście mnie wkurzają okropnie mieszkają nie daleko i teść wiecznie coś szuka i się kręci jak przysłowiowe go.....(oddali nam dom -a wybudowali nowy)i teraz zanim to wszystko zabiorą to z 10 lat minie z tych garaży itp itd ja prdl jak mówiłam mojemu żeby przemyślał to przeprowadzkę 20 razy to nie no to teraz ma za swoje a ja tylko się wkur....bo najlepsze jest to jak jesteśmy w domu to nawet na herbatę nie zajrza a jak tylko gdzieś pojedziemy to mój syn (nie raz zostaje bo ma w nosie z nami jeździć ma 15 lat i swój swiat)mówi że przylaza i się kręcą to tu to tam oj mówię Wam jak mnie to denerwuje przyszliby na kawę powiedzieli jak normalni ludzie to nie....a jak nie daj Bóg coś powiesz i nie trzymasz palca w du....to obraza majestatu no kuźwa nie możesz mieć własnego zdania.Zostawili 3 psy z czego 1 ich coruni ale żeby dać im jeść czy kupić coś to gdzie tam dziś już nie wytrzymałam i powiedziałam że do porodu psy mają zabrać do siebie bo ja nie mam zamiaru słuchać ich szczekania po nocach i nie daj Bóg jak wyjdę z dzieckiem na spacer żeby mi ujadaly i budziły to głupie miny stary robił a chu...można umówiliśmy się że po roku je zabiorą akurat mija rok w lipcu więc czas najwyższy się ogarnąć no to się wygadalam sory ale musialam

Do góry