Masz rację, wiem że powinnam tak robić ale jakoś zawsze czasu brak heheWysmarowałam się...nawet się nie zastanowiłam...zapomniałam. No nic więcej nie będą. Nogi mam strasznie blade, do tego wyszło mi kilka pajączków...
reklama
karkula309
Fanka BB :)
Aa daj spokój , tak się zaaferowałam kremówka że z tego wszystkiego zapomniałam że pasuje jakiś obiad zrobić ... [emoji33] Taka ze mnie pani domu ale nic, mąż wstaje koło 15 bo jest po nocce to coś jeszcze wykombinuje pewnie makaronTa twoja kremówka chodzi mi po głowie od wczoraj[emoji23][emoji85]
E
Ewka34
Gość
Witaj widze ze coraz wiecej wielkopolanek dolacza do nas supcioDziękuję jestem z bliskich okolic Poznania.
lordzikowa
Zaciekawiona BB
Witam nową mamusię
Ja byłam wczoraj na krzywej cukrowej. Dziś sprawdzałam wyniki z internetem i stwierdziłam, że wszystko okej. Na śniadanie robiłam placki z dżemem, pastą orzechową + owocami. A właśnie dostałam telefon od lekarza, że wyniki delikatnie ponad normę i mam zacząć stosować dietę z niskim indeksem glikemicznym. Serce mi pękło, jak żyć bez tych pyszności :/
Ja byłam wczoraj na krzywej cukrowej. Dziś sprawdzałam wyniki z internetem i stwierdziłam, że wszystko okej. Na śniadanie robiłam placki z dżemem, pastą orzechową + owocami. A właśnie dostałam telefon od lekarza, że wyniki delikatnie ponad normę i mam zacząć stosować dietę z niskim indeksem glikemicznym. Serce mi pękło, jak żyć bez tych pyszności :/
Anulaa88
Oj tam[emoji16]podasz mu kawę i kremówkę to chwilę poczeka [emoji16]Aa daj spokój , tak się zaaferowałam kremówka że z tego wszystkiego zapomniałam że pasuje jakiś obiad zrobić ... [emoji33] Taka ze mnie pani domu ale nic, mąż wstaje koło 15 bo jest po nocce to coś jeszcze wykombinuje pewnie makaron
karkula309
Nie wiem czy cię pocieszy ale ja staram się jeść z niskim IG i to wcale nie jest takie trudne i praktycznie każdy przepis jest do zrobienia z zamienianiem składników dasz radęWitam nową mamusię
lordzikowa
Zaciekawiona BB
Nie wiem czy cię pocieszy ale ja staram się jeść z niskim IG i to wcale nie jest takie trudne i praktycznie każdy przepis jest do zrobienia z zamienianiem składników dasz radę
Pocieszy Musze dać rade i dam aleee ja tak kocham ciasta, lody i słodkie śniadania
Sindi_@
Wiataj serdecznie masz termin w moje urodziny superWitam się nieśmiało. To już po połowie ciąży więc trochę późno ale jeśli przyjmijcie mnie do swojego grona będzie mi bardzo miło.
Jestem już po 30tce i to moja 3 ciąża. Mam w domu dwie córeczki - niespełna 8 i niespełna 3 lata. Teraz czekam na syneczka co nie wiem dlaczego jest dla mnie sporym zaskoczeniem
Termin porodu na 9.08.
reklama
madziula92
Ja dziś tez byłam w pepco i kupiłam body [emoji16]Wrzucam fotki z wczorajszych zakupów. Wszystko rozmiar 62, tylko pajacyk 56.
F&F Tesco cena 13 zł - w dotyku i gatunkowo lepsze niż te z pepco. Grubszy i milszy materiał.
Zakochałam się w nich...są prze słodkie
Zobacz załącznik 846319
Pepco: całość 27 zł
Śliniaczek 1,99 zł
Pieluszki flanelowe po 5 zł
Body za 9,99 zł - produkt z gazetki
Pajacyk przeceniony na 5 zł
Zobacz załącznik 846322