reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Witam nową mamusię :)

Ja byłam wczoraj na krzywej cukrowej. Dziś sprawdzałam wyniki z internetem i stwierdziłam, że wszystko okej. Na śniadanie robiłam placki z dżemem, pastą orzechową + owocami. A właśnie dostałam telefon od lekarza, że wyniki delikatnie ponad normę i mam zacząć stosować dietę z niskim indeksem glikemicznym. Serce mi pękło, jak żyć bez tych pyszności :/

Witam nową mamusię :)

Ja byłam wczoraj na krzywej cukrowej. Dziś sprawdzałam wyniki z internetem i stwierdziłam, że wszystko okej. Na śniadanie robiłam placki z dżemem, pastą orzechową + owocami. A właśnie dostałam telefon od lekarza, że wyniki delikatnie ponad normę i mam zacząć stosować dietę z niskim indeksem glikemicznym. Serce mi pękło, jak żyć bez tych pyszności :/
Nie wiem czy cię pocieszy ale ja staram się jeść z niskim IG i to wcale nie jest takie trudne i praktycznie każdy przepis jest do zrobienia z zamienianiem składników :) dasz radę :)

Witam się nieśmiało. To już po połowie ciąży więc trochę późno ale jeśli przyjmijcie mnie do swojego grona będzie mi bardzo miło.
Jestem już po 30tce i to moja 3 ciąża. Mam w domu dwie córeczki - niespełna 8 i niespełna 3 lata. Teraz czekam na syneczka co nie wiem dlaczego jest dla mnie sporym zaskoczeniem :)
Termin porodu na 9.08.
Wiataj serdecznie :) masz termin w moje urodziny super :)

reklama
Wrzucam fotki z wczorajszych zakupów. Wszystko rozmiar 62, tylko pajacyk 56.

F&F Tesco cena 13 zł - w dotyku i gatunkowo lepsze niż te z pepco. Grubszy i milszy materiał.
Zakochałam się w nich...są prze słodkie :)
Zobacz załącznik 846319

Pepco: całość 27 zł
Śliniaczek 1,99 zł
Pieluszki flanelowe po 5 zł
Body za 9,99 zł - produkt z gazetki
Pajacyk przeceniony na 5 zł
Zobacz załącznik 846322
Ja dziś tez byłam w pepco i kupiłam body [emoji16]

Do góry