reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
U mnie widać ze masz 16@karkula309 to było moje pierwsze usg piersi w życiu, badana byłam jedynie palpacyjnie wcześniej. Niewiadomo czy to przez ciążę, ale ręcznie by mi tego nikt nie wykrył bo sam lekarz powiedział, że gdyby miał słabszy sprzęt to by ich nie zauważył (mają ok 3 mm). Po karmieniu mam przyjść na kontrolę.
Kurcze mój suwaczek kłamie dzisiaj zaczęłam właśnie 16 tc
Ja 6 ^^ standardowo o 11Ale wam fajnie z tym połówkowym.. wyobraźcie sobie że ja mam dopiero 9 kwietnia
Fiorna
Ja 6 ^^ standardowo o 11
O to nie jestem sama z tak odległym terminem. Ktoś jeszcze ma tak późno?
lordzikowa
Zaciekawiona BB
Aleee postów napisałyście
megalija trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze.
Ja od wtorku będę w domu, więc zacznę pomału ogarniać listę i w maju kupować. Teraz dostałam trochę ciuszków i jakieś gadżety dla maluszka. My bez ślubu też żyjemy jakieś 11 lat a 6 jak mieszkamy razem. Moja mama marudzi, że w końcu zostanę bez niczego bo niby małżeństwo takie wspaniałe i wtedy mniejsze prawdopodobieństwo, że chłop mnie zostawi Mnie to śmieszy i dalej nie chce
a co do Chrzcin to będę chciała jeszcze w tym roku, ale zobaczymy. My będziemy mieli mało gości więc nawet w domu damy rade
A co do imion męskich to mamy: Adrian, Miłosz i Alan. Zobaczymy czy któreś z nich będzie.
Miłej niedzieli mamusie :*
megalija trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze.
Ja od wtorku będę w domu, więc zacznę pomału ogarniać listę i w maju kupować. Teraz dostałam trochę ciuszków i jakieś gadżety dla maluszka. My bez ślubu też żyjemy jakieś 11 lat a 6 jak mieszkamy razem. Moja mama marudzi, że w końcu zostanę bez niczego bo niby małżeństwo takie wspaniałe i wtedy mniejsze prawdopodobieństwo, że chłop mnie zostawi Mnie to śmieszy i dalej nie chce
a co do Chrzcin to będę chciała jeszcze w tym roku, ale zobaczymy. My będziemy mieli mało gości więc nawet w domu damy rade
A co do imion męskich to mamy: Adrian, Miłosz i Alan. Zobaczymy czy któreś z nich będzie.
Miłej niedzieli mamusie :*
Augusta89
Ja dopiero 16 kwietnia , dziś zaczęłam 16 tc.O to nie jestem sama z tak odległym terminem. Ktoś jeszcze ma tak późno?
GorzkaPomarańcza
Też bym nie chciała zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę. Wolałabym być wcześniej przygotowana, bo nie wiem jak będę się czuła i jak będę znosiła upały. Póki jeszcze brzuch mały. Chociaż stopy już mnie bolą jak chodzę po sklepach, to co to będzie za kolejne 4kg
Fiorna
Też bym nie chciała zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę. Wolałabym być wcześniej przygotowana, bo nie wiem jak będę się czuła i jak będę znosiła upały. Póki jeszcze brzuch mały. Chociaż stopy już mnie bolą jak chodzę po sklepach, to co to będzie za kolejne 4kg
Mnie aż korci żeby kupować dużo fajnych rzeczy no ale teraz musimy jeszcze parę złotówek dołożyć do wesela i od czerwca może jakieś przygotowania dla dzidziusia ruszą do przodu najbardziej to chyba mnie korci żeby wózek kupić bo będziemy się rozglądać za używanym.
GorzkaPomarańcza
I wcale Ci się nie dziwię Później nadrobisz. Ja to myślę, że i tak trochę rzeczy na raz zamówię przez internet, żeby się bardziej opłaciłoMnie aż korci żeby kupować dużo fajnych rzeczy no ale teraz musimy jeszcze parę złotówek dołożyć do wesela i od czerwca może jakieś przygotowania dla dzidziusia ruszą do przodu najbardziej to chyba mnie korci żeby wózek kupić bo będziemy się rozglądać za używanym.
reklama
Fiorna
Jak znajdziesz rzeczy które Cię interesują od jednego sprzedawcy/sklepu to jasne że lepiej od razu niż płacić conajmniej 10 zł za każdą wysyłkę za taką dyszkę można już też coś fajnego kupić dla brzdącaI wcale Ci się nie dziwię Później nadrobisz. Ja to myślę, że i tak trochę rzeczy na raz zamówię przez internet, żeby się bardziej opłaciło