Anulaa88
Fanka BB :)
Ja nie piję na noc[emoji4] i tu tkwi szkopuł...A sikam jak najęta. 4 razy w nocy to minimum.Dziewczyny bardzo Wam współczuję tych bezsennych nocy i wszystkich innych dolegliwości niby ciąża to nie choroba, ale a tu bezsenne noce, a tu kręgosłup, a tu kłucia w brzuchu.
Ja na prawdę nie mam co narzekać, czuję się teraz rewelacyjnie, od czasu do czasu zaboli mnie podbrzusze ale to podobno normalne i tyle.
A mam pytanie, piszecie, że w nocy wstajecie co chwilę na siku. Dużo pijecie na noc? Bo ja śpię od 24-1 do 9-10 i nie budzę się ani raz.
Słodyczy brakuje mi najbardziej [emoji23][emoji23][emoji23] i świeżego pszennego pieczywa i sera białego[emoji23] wszystkiego mi brakuje[emoji23]@Anulaa88 współczuje niejedzenia słodyczy, ja zs to nie wiem czy nie przesadzam z nimi
Ja się zwolniłam i chciałam się przebranżowić a tu po miesiącu test pozytywny. Poszłam na staż, bo się męczyłam siedząc non stop w domu
Jak już w końcu zasnelam o tej 6 to śniło mi się, że urodziłam córeczkę i to wszystko było takie realne, że przykro mi było jak się obudziłam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niezłego farta miałaś z tym testem. Teraz jesteś też na stażu?